perjantai 26. kesäkuuta 2015

Mekkosia / tunikoita

 Huijaan itseäni, tietoisesti. "Tytöistä vanhempi kun aloittaa eskarin, niin hän tarvitsee uusia eskarivaatteita." Vielä kaiken huipuksi piirtelen tyttöjen vaatteet nykyään kahdessa koossa ja tulee sitten tehtyä tuolle nuorimmaisellekin samoilla kaavoilla. Housujahan nuo tarvitsisi kaikki neljä, mutta niihin taas ei riitä itsellä mielenkiinto, siinä kun menee päivä tai kaksi ja ne on polvesta rikki, ruohonvihreässä tai voikukassa.


 Ottobresta 1/13 piirsin Lucky cat tunikan kaavan molemmille. Nuorempi sai Katin mussukoilta aikoja sitten ostetusta kastelukannukankaasta omansa. Melko ajankohtaisia hänelle nuo kastelukannut, ei haittaa alle kaksivuotiasta, vaikka joka päivä sataa, aina on hyvä sää hieman kastella lisää...


Eskarilaiselle testailin kaavaa vanhan neuleen kanssa. Tässä helma, hihat ja pääntie säästetty aikuisen paidasta ja muuten kaavaa mukaillen.

Paitaan en kovin ole tyytyväinen, mutta halusin esitellä Dylonin pesukoneväreillä värjäämäni pitsiliinan. Näitä värjäsin enemmänkin ja tuo collegekaitaleen kangaskin kävi samassa pesussa.


Toinen uusi kaava, jonka piirtelin on Pumpkin Pie Ottobresta 6/13. Mekko oli lehdessäkin paloista tehty, joten oiva paikka loputtoman tilkkulaatikon hyödyntämiseen.


Suurin osa tädiltäni, Nanson trikoita, mutta on siinä joku oma ostoksenikin.


Mallissa oli hauskat pitkät pussittavat hihat ja muutenkn olen malliin tyytyväinen. Vähän jo suunniteltiin seuraavaa samalla kaavalla...


Sukkia syntyy yht´lailla kesät talvet. Nämä ohuet vanhimmalle pojalle Alize langasta, jota ostin Karnaluksista. Käsittämätöntä, että tuolle 9-vuotiaalle pitää tehdä melkein yhtä isot sukat kuin itselle, ei nyt terään niin paljoa kerroksia, mutta silmukoissa mennään kohta aika samoissa.


Viimeksi valitin kamerani olematonta akkua. Tilasin samana päivänä, kaksi viikkoa sitten ebaysta uuden ja kyllä on nyt kiva kuvata, kun ei tarvitse ennen kuvausta ja kesken kuvausta latailla akkua. Mikälie piraattiakku maksoi postikuluineen alle 6e ja hyvin on toiminut, alkuperäisakkua muistuttavan canonin teksteillä olisi saanut alle 12 eurolla.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hei! Sinulle on Liebster Award haaste osoitteessa http://monitaituri.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html :)