maanantai 26. toukokuuta 2014

Kohti kesää - Kevään ompeluita

 Kokoelma erityisemmistä ompeluksista, paljon jää niitä toistensa kaltaisia kuvaamatta. Kierrätysfarkut tilauksesta ja toivotulla jalkapallo applikoinnilla. Taaksekin tuli tuollaiset raitaresorilla kantatut taskut. Koko on sellainen 130cm pojalleni sopivat, monen kokoisellehan nämä menevät noiden resoreiden ansiosta.


 Siskon tyttö on Risto Räppääjä FANI. Suurin, pienin tuntemani! Kaapissa sattui olemaan vielä pala tuota raitatrikoota ja pitihän tuosta Nelli Nuudelipää mekkonen 2-vuotislahjaksi tehdä. Tämän kanssa kävi hauskasti. Siskoni kertoi tohkeissaan ostaneensa puna-valkoraitaista trikoota Nuudelipäämekkoon. jouduin lahjasta sitten etukäteen kertomaan jottei tytöllä kahta samanmoista olisi.

Nauhakujan tuohon tein, mutta nauha puuttuu. En osannut päättä, minkä punaisen nauhan uskaltaisin laittaa, ettei vaan valkoiset raidat värjäänny.


 Tämän mallisia puuvillahousuja ja bermudamittaisina saman moisia, on tullut urakalla tehtyä. Olleellinen taitaa välittyä tästä kuvasta.


 Helteiden lopuksi tajusin vauvalta puuttuvan ohuet vaatteet. Ikinä en tämän värisiä olisi vanhemman tytön vauva-aikana pukenut, mutta kyllä se silmä vaan tuon tytön avustuksella tottuu. Toki kangasvalintaan aikutti sekin, että ostin kirpparilta läjän kankaita viidellä eurolla ja tällaista ohutta raitakangasta oli reippaat palat, myös turkoosina.

Kaavat on niin tuhannesti muokkaamani ja hyväksi todetut, sama koskee oikeastaan kaikkia tämän kertaisia vaatteita, kymmeniä kertoja näillä kaavoilla olen ommellut, yksityiskohdat, levennykset ja kaventamiset, sekä resorit tekee erilaisiksi.


 Tule kesä pian takaisin!

Ei kommentteja: