perjantai 13. huhtikuuta 2012

Tähtisetin 4 osaa

Pari päivää sitten minulla oli joulu...kaksi isoa kangastilausta tuli samana päivänä. Tosimummon avustuksella tilatut Jofotexin kankaat kotiutuivat ja samalla postiin saapui Fabriinan tilaus. :)

Tähtikankaat pääsi ensiksi työnalle ja ompelin pojalle vuoritetun hupparin. Hupparin kaveriksi piti saada vielä tähtihousut ja sitten muistin viikko sitten ompelemani t-paidan sopivan täydellisesti sarjaan. Vielä tähtipipo päähän ja setti olikin valmis!

Piti oikein mennä vielä illalla 9 aikaan ulos kuvaamaan pojan uutta "peliasua".

Huppari onnistui ihan ok:sti...vetoketju ei ehkä kestä ihan läheltä tarkastelua ja hupun resori ei ole symmetrinen tuosta etuosasta :( mutta muuten olen tyytyväinen. Vuorina musta trikoo ja hupussa punainen tähtitrikoo.

Housuihin keksin tehdä punaisen piristysraidan vyötäröresorin ja housun väliin. Tuo raitakaan ei ole täysin saman levuinen joka kohdasta, mutta tykkään, että se tuo mukavaa lisäpiristystä housuihin.

Hupparin kaava jostain Ottobresta, housujen kaava oma, pipon kaava oma, t-paidan kaava Ottobre 1/2012 (pitkähihaisesta vain hihat lyhennetty)

Hauskaa miettiä miten halvalla näitä vaatteita voi ommella...vaikka tähän settiin meni parempia tähtikankaita, on kankaan määrä vielä niin vähäistä, että hintaa ei paljon tällekkään setille tullut. Ihan varmasti alle kympillä koko setti, mutta uskoisin, että lähempänä vitosta kuin kymppiä!6 kommenttia:

Junibea kirjoitti...

Kivan näköinen setti. Liityin lukijaksi blogiisi. =)

onnekas kirjoitti...

Kylläpä vain onkin tosi hieno setti! Mitähän minä keksisin tuosta samasta tähtitrikoosta (samasta tilauksestakin tullutta).. ;)

Hanna kirjoitti...

Moi! Olenko väärässä vai onko siskoksilla ruokablogikin.. pitääpä perehtyä tarkemmin! :) Oman sisareni kanssa taannoin puhuimme ruokablogeista ja nannan blogin lisäksi teidän? kokkaukset nousivat kärkipäähän!

Hanna kirjoitti...

Njaah, olin väärässä ilmeisesti, kävin tarkastamassa! ;) Enivei, jään seurailemaan ompeluksia!

lallatilaa kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista :)
Tiia: Tervetuloa lukijaksi, blogi on minun ja siskoni yhteinen, joten molempien ompeluksia täällä näkyvillä.

Hanna: Ei ole siskoksilla tosiaan yhteistä ruokablogia, mutta molemmilla on kylläkin omansa :) Tervetuloa seurailemaan ompeluksia!

tuittu kirjoitti...

blogissani olisi sulle tunnustus :)