torstai 9. kesäkuuta 2011

Salamapipo ja merirosvolakki

Lallatilaan poika on jo kaksi-vuotiaana salamafani. Pikkusalamahan tarvitsee salamapipon ja täti teki. Pipo on samanlainen, kuin aikaisemmin pojalleni tekemä.Ohje Modasta 2/2007, samanlaisia olen kutonut jo viisi, kiva perinteinen malli, löytyy myös korvaläpällisenä.Olipas mieluinen, Salaman poika tunnisti hymyssäsuin, mutta eihän tuota helteellä saanut sovittaakaan. En huomannut salamaohjeen linkkiä laittaa tällä kertaa, kiitos kommentista, tässä linkki Ravelryyn.

Omalle pojalle tein tarpeeseen kalastajalakin. Oli naama päässyt hieman punaiseksi, joten tarvittiin hyvin suojaava lätsä. Ohje on Ottobresta 3/2011. Kiva tuli, tykkäsin ohjeesta, paitsi hieman oli liian matala. Teen varmaan vielä toisen, korkeamman ja ehkä pidemmällä lierilläkin. No juu taas on kankaana tuo Jyskin merirosvokangas, mut ku.. se oli valmiiksi pöydällä, koneessa sopivat langat ja tuli kivasti jämäsuiruista. Nyt ei hetkeensä tätä kangasta.

2 kommenttia:

whiteandblue kirjoitti...

Oi ihanaa, kiitos ideasta! Meillä tuo 3,5-v on armoton Salama-fani. Katoin noita aikaisempiakin myssyjäsi ja kaivoin Ravelrystä tuon Salamakuvan ohjeen. Menee ehdottomasti to do-listalle, ehkäpä vaikka sliparissa.

t. niina

Hatatuu kirjoitti...

Kiitokset kommentista, lisäsin nyt linkin tähänkin tekstiin, ihan olin unohtanut. Kiva kun joku saa idean blogistamme, vaikka kunnia kuuluu täysin tuon ohjeen tekijälle.