perjantai 25. helmikuuta 2011

Traktoripipo

Pitihän pienemmällekin pojalle pipo kutoa. Isoveli kun niin salamapipostaan tykkäsi. Traktorin halusin tehdä, tietysti punaisen, mutta... Arvatkaapas miksi siitä tuli ruskea?!? Pipon ohje on samaisesta Modasta 2/2007, tällä kertaa tein korvaläpätkin.

Eräässä toisessa Modassa olisi ollut traktorin malli, mutta siinä oli tuplasti liikaa kokoa, ei kelvannut. Eräisiin sukkiin olin vuosia sitten traktoreita tehnyt, olisivat olleet hyvä malli, jos olisivat löytyneet, joten ihan itse piirsin, uskomatonta että ihan kelpo tuli.
 Pitkään on pitänyt kirjoittaa, että aivan ihanaa, kun olemme saaneet taas uusia lukijoita! Myös blogilistan kautta lukevat! Olisi kiva päästä kurkistamaan teidänkin blogeihin. Profiilin linkistä aina käyn katsomassa, mutta monella sieltä puuttuu linkki. Enkä tarkoita, että siellä linkkiä kaikilla pitäisi ollakaan. "Persoonallisemmat" nimet koitan löytää googlella, mutta tavanomaisemman nimisten blogiin ei niinkään löydä. Juu tiedän, ei kaikilla omaa blogia ole, eikä tarvitsekkaan olla.

Päivitin omalta osalta myös sivupalkkiin lukemamme blogit. Alkuun kuvittelin aina sinne uuden blogin heti lisääväni, mutta miten ihmeessä sekin muka on työlästä? No nyt on ajan tasalla ja koitan jatkossa aina sinne lisätä...

Niin ja traktori on ruskea, koska Autot-elokuvassakin traktorit ovat ruskeita.

6 kommenttia:

minakaa kirjoitti...

Kyllä on kelpo pipi, HIENO :)

minakaa kirjoitti...

Siis kelpo pipo :)

Linda kirjoitti...

Oi kun söpö!

Pauliina kirjoitti...

Suloinen :)

-maria- kirjoitti...

Kiva pipo, ja varmasti pysyy hyvin päässäkin!

Hatatuu kirjoitti...

Kiitoksia kovasti kaikille!