torstai 24. helmikuuta 2011

meidän muusikolle

Meidän 1 vee 8kk poikamme on varsinainen muusikko. Jouluna poika sai leikkikitaran ja rummut ja niillä on leikitty PALJON. Rummuissa ei oikeastaan ole enää mitään ehjää kohtaa ja uusi kitarakin on jo jouduttu ostamaan. Kitara hajosi vahingossa kun poika astui päälle, mutta rummut on todella hajonneet ihan vain SUUREN käytön myötä!

Nyt on pojalle tilattu ihka oikeat rummut, lasten koossa.
Rumpuja odotellessa piti pojalle ommella rumpali-paita. En nyt ihan hirveän tyytyväinen ole tähän, hienompi olisi tullut jos tuosta isosta rummusta olisi jättänyt nuo "ylärummut" pois (huomaa alan oikea sanasto :) )mutta koska pojan vanhoissa ja tulevissa rummuissa on tuollaiset pienet ylärummut, niin sellaiset halusin paitaankin ommella.

Pojalta kysyin mikä kuva paidassa on, niin hän vastasi apina :D Joko äiti on nyt ommellut pojalle ihan liikaa apinavaatteita tai sitten rumpu -applikointi tosiaan on epäonnistunut pahasti!

Rumpu applikointi piti saada msutalle paidalle ja koska mitään kivaa mustaa trikoota ei kaapissa ollut, niin kiinnitin kuvan tuohon muutama viikko sitten ompelemaani mustaan peruspaitaan.3 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Ihana paita pikku rumpumiehelle :)

Sani kirjoitti...

Hieno paita!!!

Sarita kirjoitti...

Vai on teillä pieni rumpalipoika, on muuten ihan uskomatonta miten jo näin pienet tietää tarkalleen sen "oman juttunsa" - meillä asustaa kaksivee junapoika. :D Hienohan tuosta rumpupaidasta tuli, en kyllä mitenkään päin katsomalla nähnyt siinä apinoita. :P