torstai 23. helmikuuta 2012

Vaattei

 Ihan ei kädenkäänteessä valmistunut tämä fleecepuku. Alunperin tämä piti tulla tuolle, nyt 5,5-vuotiaalle pojalleni, mutta silloin on tainnut vetoketju tuottaa ongelmia. Löysin tämän puvun vetoketjua ja resoreita vailla valmiina tuossa viime viikolla. Yhtään en ihmettele, että vetoketju tuotti ongelmia, sillä olin varmasti leikannut etukappaleet vetoketjun kohdalta väärin. Nyt taitoin toisen puolen väkisin tuulilistaksi ja toista puolta pienensin, ihan ei tullut siistiä, mutta vaunuunille kelpaa. 

Samaiselle pojalle pari peruspaitaa, pikkuapplikaatiolla ja silityskuvalla. Omaa kaavamuokkailua, tällä kertaa taitettavat resorit. Kaikki joustofroteet taitaa olla Virosta Abakhan Fabricsista.
Kissapaita valmistui vasta tänään, jo kuvien muokkailun aikana poika sai kuitenkin kiskottua kissan irti. Olis tarvinnu ommella päälle, mutta tuntui hyvin kiinnittyvän silittämällä, ja toisaalta hankalalta ommeltavalta.

Sovituskuvassa uudelkot villahousut. Purustylsät ja jo nukkaantuneet. Resorissa kuitenkin tuollainen yksityiskohta, mistä kuva alla.
Tässä vielä veljekset, tein nyt tuollaisen Tuomaspaidan isoveljellekin. Kolmasneppilistainen ja vasta ensimmäinen paidan keskellä ja oikein päin. Tekemällä oppii..

Ei kommentteja: