sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Joulukalenterin täytteitä

Tyttöni sai lähes vuosi sitten nuken kehdon ja siihen peiton ja tyynyn. Jotain kuvioita niissä on, mutta lakanat on jo pitkään pitänyt tehdä. Kankaat on jostain huutiksesta ostamastani läjästä, mikä lie pöytäliina, reunat kun oli niin siistit. Hommahan oli tuollaisesta valmiista palasta melkoisen yksinkertainen, revein kankaan oikean kokoiseksi, taittelin sopivaan muotoon ja hurautin reunat, tyynyliinassa ihan joutui toisen pään huolittelemaankin..

Tässä aito kuva käytöstä, näihin olin törmätä ovensuussa. Tässä kyllä tuo peitto on patjana ja pelkkä lakana peittona. Tuo epämääräinen pötkylä ylänurkassa on kesällä tekemäni makkara.


Miten hyvä aasinsilta. Lisää leikkiruokaa tein tänään. Vielä yksinkertaisempaa! Tiimarista hain huopaa, jestas on metrihinta kohdallaan. Suunnilleen A4 kokoinen paksumpi huopapala maksoi 1,5e, kolme ohutta taas 3e. Näitä olen niin pitkään suunnitellut, että pakkohan se oli, ohuestakin tullee leikkiruokaa vielä ennen joulua.

Niin ei varmaankaan tarvitse kertoa, että kotiin tultuani ihan kynsisaksilla nuo reiät tein, 16 juustonsiivua tuosta tulisi, kokonaan huopaa en kuitenkaan silpunnut..

Ei kommentteja: