torstai 26. tammikuuta 2012

Kettu

Kettufani suorastaan tarvitsi uuden kettupaidan, aikaisemmassa kun etupuolelle näkyy vain häntä. Applikointi taas värityskuvasta, paitakangas tätini tilkuista ja kettuvelour vanhoista olohousuista. Kaavana oma vakipaitakaava.


Seuraavat tuhannen nyppyiset villahousut ovat valmistuneet pari viikkoa sitten. Millään en koneelta kuvaa uutena löytänyt, mahdoinko sitten ottaakaan.


Näissä lankana virolainen hahtuva, äärettömän ruman värisenä. Nyt alkaa silmä jo hieman tottumaan, mutta on kyllä rumimmat villahousut, ehjistä arvioituna.


Uudella hahtuvanmetsästysreissulla olimme Sikson ja tätimme kanssa. Yhdestäkään viron vakikaupastani ei hahtuvaa löytynyt. Varsinaisesti varastontäydennystarvetta ei hahtuvien osalta ollut, joten enempiä sitten en metsästänyt, mutta 3-4 aikaisemmasta hahtuvanostopaikasta ei löytynyt.

Laskiskelin, että 51 muuta lankakerää tuli ostettua, rullalankoja tietysti kymmeniä lisäksi. Kangasvarasto täydentyi myös mittavasti, samoin kaikenlaista tarviketta löytyi.

1 kommentti:

Pauliina kirjoitti...

...eli onneksi sitä hahtuvaa ei löytynyt ;D Eikä, kun kiva, että löytyi noin paljon kaikkea!! Toivottavasti ehditte myös rentoutua! Kettupaita on jälleen hieno! Eikä villiksissäkään mitään vikaa ole..