tiistai 9. elokuuta 2011

Lahjahousut kummitytölle

Kummitytön syntymäpäivä lähestyy ja halusin taas ommella jotakin lahjaksi. Lila velour on ollut kaapissa jo pitkään, kun sattumoisin siitä ei ole omalle pojalle tullut mitään ommeltua ;)

Jouluna ompelin samaiselle tyttöselle hello kitty-housut ja kaavana käytin Ottobren 1/2009 lehdessä ollutta kaavaa, kokona 122 cm. Jouluna tekemäni housut olivat aika reilut ja nyt yritin tehdä aikalailla kaavan mukaan, en siis pidennellyt lahkeita ja vyötärönkin tein nyt aika napakaksi, resorin sisällä on vielä leveä kuminauha.

Vaikeaahan sitä on silti oikean kokoista ommella...no lahjaan kuuluu tottakai mukaan ompelupalvelu jolla voi lunastaa vaikka vyötärön kavennuksen tai lahkeen lyhennyksen :)

Applikoitavaa kuvaa mietein pitkään!!! Varmaan 1,5 tuntia googlettelin eri vaihtoehtoja, mutta sopivaa ei löytynyt...6 vuotiaalle ei enää mitä tahansa lapsellista kuvaa voi applikoida ja niinpä lopulta tein vain kaksi sydäntä lahkeeseen.


Ai että vihaan näitä kuvia kun ei aurinko paista ja kuvat ovat suhruisia!!! Mutta vihdoin, pitkän harkinnan ja pohdinnan jälkeen olen tilannut itselleni sen!!! nimittäin J-Ä-R-J-E-S-T-E-L-M-Ä-K-A-M-E-R-A-N... ja tuon uuden ihanan rakkauteni pitäisi saapua ihan lähipäivinä <3

2 kommenttia:

glenni kirjoitti...

ihanat pökät!
mulla on kameroita mistä valita ja oon huomannu, et parhaimmat kuvat tulee salamalla + jälkikäsittelyllä (kuvaan siis pääsääntöisesti raw:ia, yhdellä kameralla (vedenalaiseen kuvaukseen tarkoitettu) saa vain jpeg:iä). silti en kyllä jaksa hioa näitä bloggerin kuvia ihan vimpan päälle - laiskuus voittaa liian usein :DDD
(niin ja musta nuo sun kuvat on vielä ihan ok - värit aika hyvin kohdillaan ja ihan ok tarkkuuskin)

Lisa kirjoitti...

Hyvältä näyttää housut! Apua, mullakin kamerakuume vaan kasvaa.. Toistaiseksi olen pärjännyt hyvin tolla meijän digikameralla, se on kumminkin keskivertoa parempi. Mut kunnon järkkäri olisi sitä jotain. Kuvankäsittelyohjelma on kyllä ihan ehdoton jos haluaa taustat veke, varjoja pois tms.