lauantai 20. marraskuuta 2010

Hello kitty housut

Nyt viime päivinä olen kovasti ommellut joululahjoja ja kaikkia en voi blogittaa koska moni tuttu seuraa blogia. Eilen sain valmiiksi kummitytölle tulevat hello kitty housut ja nämä voin täälläkin julkaista. Housujen kaava on Ottobre 1/2009 saimi housut. Vähän jännittää antaa lahjaksi kun pituudesta ja vyötärön leveydestä ei ole oikein tarkkaa tietoa. Kokokin on vähän arvelua, 122 cm housut tein ja tuossa saimi-kaavassa kun on pitkät resorit punteissa niin pidensin siis housujen mallia ja tein lyhyemmillä resoreilla. Samalla vähän levensin housuja. Lindexissä kävin vähän ottamassa mittaa 122 senttisten velourhousujen vyötäröstä.

Toivottavasti kummityttömme perhe on vielä joulun jälkeenkin täällä päivän, niin saan vaikka tarvittaessa otettua housut uudelleen koneen alle ja mahdollisesti lyhentää tai kaventaa niitä.

Kuvaksi applikoin hello kittyn, alustavasti kysyin jo tyttösen äidiltä, että kuva on vielä kiva eikä liian lapsellinen.

Kangas punaista velouria eurokankaasta, applikoinnit myös velouria. Rusetti on irrallinen ja vain keskeltä kiinni.4 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Söpöt housut :)

Susanna kirjoitti...

Nätit :)

muru kirjoitti...

hienot! sen verran oon oppinut ite että kun on resorit, saa pituus olla reilu kun ei valu jalan alle. Varmasti tyttö tykkää!!

lallatilaa kirjoitti...

kiitokset teille kommenteista!