torstai 23. kesäkuuta 2011

Pelipaita ja shortsit

Hanhimekon kangas oli niin selvästi pelipaita kangasta, että pakkohan sitä oli pelipaita tehdä. Ei vaan kangas kelvannut pojalle, vaan halusi jotain missä on punaista. Päädyttiin sitten tähän toiseen pystyraitakankaaseen.

Kankaan ostopaikkaa en enää muista. Applikoinit ovat trikoota vanhoista teeppareista. Kaava muokattuna Ottobresta 3/11. Tuollaisen v-kaula-aukon ajattelin kuuluvan pelipaitaa ja viimetingassa sen muistin leikata. Tuollaiset perusshortsit hurautin samalla. Sopii kivasti kaikkien vaatteiden kanssa, kun ei oikeen muuta väriä voi käyttää.. Kaava on jotain yöhousukaavaa soveltamalla luotu, melko perus tuli. Kuvatessa pyysin hyppäämään, että siksi tällaisia..
Takkuileeko teillä muilla tuo kuvien lataus? Välillä taas helpommin sujui, mutta nyt ongelma palasi. Ladattua saan normaalisti, muttei oikein millään valittua kuvaa ladatuista tekstin joukkoon. Hulluna painelen tuota hiiren vasemmanpuoleista ja lopputuloksena sitten moonta samaa kuvaa. Olisiko parempia vinkkejä?

1 kommentti:

TanttaRalla kirjoitti...

Hieno peliasu!
Mulla tökki kuvien lataus eilen oikein kunnolla, tänään en olekaan yrittänyt. Koneelta kun kuvia latailin niin tuloksena oli sitten useampi sama kuva Picasassa... Sieltä sain lopulta siirrettyä blogiin kuvat. Ärsyttävää kun vähän väliä on jotain ongelmia tämän bloggerin kanssa :/