lauantai 25. kesäkuuta 2011

salamankviin

salamankviin, kuten meidän 2-vuotias poikanen sanoo :)
Pakkohan pojalle oli salamavaate ommella. Aikaisemmin olen kerran applikoinut salaman, silloin tein pipon, jonka annoin siskon pojalle joululahjaksi. Nyt metsästelin googlesta uutta salama-kuvaa ja ihan sopivan viimein löysinkin. Vähän yksinkertaistelin ja tällainen siitä sitten syntyi.

Ihan tyytyväinen olen, tuo yhden renkaan vanne meni vähän plörinäksi, mutta taitaa eniten vain pistää omaan silmään kun itse tietää siinä kämmänneensä.

Vaalea kangas 4 euron kilohinnalla ostettua nanson trikoota ja hihoissa ikasyrilta tilattua sinistä singlejerseytä. Jotenkin yöpukumaiset värit, mutta yöpaitaa tästä ei kyllä tule!!

Voitte varmaan kuvitella, että poika tykkäsi uudesta paidastaan :)

Ja sitten vielä valitusta...siskoni kun viimeksi valitteli bloggerin kuvanlatausongelmasta, niin itselläni ei sitä vikaa ole, mutta eräs toinen ongelma.

Noin kuukauden ajan en ole pystynyt kommentoimaan toisten blogeissa. Vaikka olen aina sisäänkirjautuneena bloggeriin ja pystyn päivittämään sivuja, niin heti jos yritän kommentoida nimimerkilläni, niin sivu hyppää bloggerin sisäänkirjautumissivulle. Ja vaikka laitan tunnukset ja kirjauden niin en siltikään pysty kommentoimaan vaan taas se hyppää uudelleen sisäänkirjautumissivulle. Onkos kenelläkään muulla vastaavaa ongelmaa?

1 kommentti:

Sani kirjoitti...

Todella upea :)