tiistai 21. kesäkuuta 2011

Hei Tomi traktori, Tomi traktori, me sinuun aina luotetaan!

Jos joku on varmaa, niin se, että lastenohjelmien suunnittelijat osaavat työnsä HYVIN! Meidän poika on 2 vuotias ja jo nyt voisin sanoa, että hän on Puuha Pete-fani, Tomi traktori-fani, muumi-fani, teletappi-fani ja Tuomas veturi-fani. Ja meillä ei edes katsota mielestäni paljon telkkaria!!

Tomi traktori on aika kova suosikki tällä hetkellä. Ja tottakai pojan piti saada tomipaita.
Sopivaa kuvaa googlettelin ja sitten löysin Pikkujekku-blogista sopivan yksinkertaistetun tomikuvan.

Ihan tyytyväinen olen lopputulokseen...jotenkin noiden pienten pallojen (esim.silmät) applikointi on aina vähän haastavaa ja niistä en saa täysin mieleisiä.

Poika kuitenkin oli ikionnellinen uudesta paidastaan ja kävi moneen kertaan katselemassa tomin valmistumista kun sitä ompelin.

Kankaina nanson trikoot Porin kangasapajasta, resori jotain vanhaa Tallinnasta ostettua.
Paidassa on taas tuollaiset vale t-paita hihat, jotenkin tykkään niistä. Tällä kertaa toteutin hihat vähän eritavalla.. Ensin saumuroin t-paitahihan ja pitkän hihan yhteen, ja sitten vasta ompelin reunasta oikealta puolelta, näin siitä sai ehkä vähän siistimmän.


Lahjottu malli :)Toisena pikaompeluna jämäpaloista työkonepaita. T-paidan selkäpuoli on vaaleansinisestä trikoosta, kun työkonekangas riitti juuri ja juuri etuosaan ja hihoihin.1 kommentti:

Sani kirjoitti...

Voi että hieno traktori paita!! :)