perjantai 11. helmikuuta 2011

Kauluri ja lapaset

Koskaan en ole kauluria kutonut, nyt tuo uusi lakki sellaisen selvästi tarvitsi ja lankaakin jäi yli. Ohjetta ei ollut, omasta päästä silmukkamääriä ja kavennuksia ja hyvä kyllä tuli. Melko pitkäikäinen taisi tulla, oikein vauvasta vaarin versio. 2-vuotiaalle tein, meidän vajaa 4kk:lle ihan hyvän kokoinen kaula osa taitettuna ja omaankin päähän meni, vaikka melkein tiukka on, kun ei vielä venynyt. Sikäli hyvä, että lakkikin oli aikast venyvä. Lanka samaa vanhaa mitälie. Ohje kauluriin täällä.

Melko hapan ilme.. Todellisuudessa neiti näistä on kovasti tykännyt ja sisällä ihan hirmuisesti pitänyt. Lankaa jäi vielä yli, joten tein sitten lapasetkin, ainakin kintaitten alla noille käyttöä.
Ajattelin että noita kaulurin silmukoita ja kavennuksia voisin kirjoittaa ylös paremmalla ajalla, josko jollakin olisi ohjeelle joskus käyttöa?

4 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Kirjoita ihmeessä kaulurin ohjetta ylös! Sais vähän suuntaa itsellekin. Kunhan saisi ensin alta pois kaikki keskeneräiset... ne vaan lojuu ja lojuu... Odottavat ihmettä tapahtuvaksi että innostuisin jälleen :D

Riika kirjoitti...

On lämpöisen näköinen setti! Kyllä tarkenee! :)

Sani kirjoitti...

Lämpöisen näköinen setti! Ja toi pipo on tosi kivan mallinen :)

Pauliina kirjoitti...

Ihanan näköinen kokonaisuus!! Voii!
Nähtäiskö ma?