sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Norsupaita itselle

Kyllä nyt vallan hurja olin! Tein kaksi imetyspaitaa ja toiseen applikoin norsun! Ikuna en ole omiin vaatteihin uskaltautunut applikoimaan, mutta nyt. Kuva on kyllä tuollainen yksinkertainen norsu, mutta kiva piristys. Melkoisen jännittävää puuhaa oli, kun pienen kuvan takia olisi jäänyt koko paita tekemättä, uutta etukappaletta ei siitä pienestä tilkusta enää olisi saanut.


Molempien paitojen kankaat ovat Porin käsityöapajasta. Juuri tämän kokoiset palat. Ruskeasta olisi saanut ehkä kymmenen senttiä pidemmätkin hihat, oranssiin jouduin hihan pituutta pari senttiä lyhentämään, jotta kangas riitti.. Kaava molemmissa sama, Boobista piirretty, uudempaa mallia, M kokoa. Tietysti hieman piti muokkailla, pyöreää helmaa kun en koneellani siistiksi saa, pituutta lisäilin ja sivuistakin vähän valmiista kavensin..
Pahuksen hankalia kuvattavia, mutta todellisuudessa näistä tuli aivan ihania, lempparipaitoja! Tarttis varmaan seuraavaan muokata tuota kaula-aukkoa, kun noita samanlaisia paitoja on jo neljä.. Toisaalta tykkään tuosta, ainoastaan kantoliinaillessa on hieman liian avara..

Ei kommentteja: