tiistai 28. joulukuuta 2010

Tontun aikaansaannoksia

Tässä suurin osa tekemistäni lahjoista, Lallatilaan pojan haalarit tulee myöhemmin, kunhan saan niistä kuvam, omat oli huonoja, eikä ole sovituskuvia.. Kamera taas hävitti osan kuvista. (Akku ei pysy paikallaan, ja se akun ja muistikortin kansikaan ei kunnolla, johtunee tästä.) Nyt ei tule mieleen muuta kuin pakettikortit, joiden kuva puuttuu.


Tällainen olalta napitettava mekko 2 veelle neitoselle, samalla sk 5/09 kaavalla, kuin blogimme ensimmäinen ompelus vuosi sitten. Kuvaustaidot ainakin ovat huonontuneet sitten vuodessa, tuskin tämä edellisiä paremmin on ommeltukaan..

Tiskirättejä tein taas, neljä ehti valmistua, joist yhtä helmineuleista en huomannut kuvata.


Tämä surkuhupaisa apina oli yksi murheenkryyni, englantia en juurikaan osaa, mutta mielestäni loppupäästä ohjetta puuttui yksi silmukka, joten kuvaahan ei sitten ohjeen mukaan saanut ohjeen avulla tehtyä, vaan kymmenisen kerrosta apinaa on omaa sovellusta.  Täältä ohjeesta voi käydä kurkkaamassa, miltä tuo luulee näyttävänsä. Lanka Catania Aloe Vera lankaa, valmistaja ilmeisesti Schavchenmayr nomotta. Tuota lankaa taivastelin aikaisemman tiskirätin kohdalla.

Tässä pylväitä ja kiinteitä silmukoita kaksi kerrosta aina kerrallaan.


Homer Simpson. Minähän en näitä kuvata osaa, ohjeen kuvasta näkee paremmin.. Lanka Novitan Tennessee, ja todellisuudessa sellaista kirkkaan keltaista, Lavikolta Porista löytyi, marketeista keltaista kun en löytänyt.


Seiskaveikka villasukat 5 - vuotiaalle, nelosen puikoilla 44 silmukkaa ja 42 kerrosta kantapään jälkeen ennen kavennuksia. Uusi omistaja on vielä neljän, mutta viisi-vuotiaan sukiksi näitä väittäisin, mahtunevat pidempään..

 Nämä tyynyliinat "asteltiin" jo isänpäiväksi, mutta naisten versiot annettiin vasta jouluna.

Nyt on niitä lappuhaalareita lukuunottamatta kaikki kuvatut blogitettu. Pakettikorteista pitää vielä kertoa, mielestäni loistava idea ja toteutuskin, mutta loppuun asti ei kuitenkaan onnistunut.. eli leikkasin leikkiruoka juustonsiivuja lapsille pakettikorteiksi ja aikuisille lapsiperheisiin piparkakkuja. Huovasta leikattujen ruokien päälle leikkasin paperista lappusen, johon kirjoitin saajan nimen / toivotukset ja koko komeus kontaktimuovilla lahjan päälle.

Kivoja tosiaan tuli, mutta epäonnistuminen tuli siinä, että joutuivat roskiin.. Lallatilaan perheeseen jäi talteen yksi juustonsiivu, meille ei mitään. Toivottavasti ystäväperheessä nämä tajuttiin ja huomattiin säästää.. Meillä näitä jäi muutama yli, en nyt kuitenkaan kuvaillut, kun ei enää korttina ollut.

Olin muuten oikein panostanut tähän korttikuvaan, jonka kamera hävitti. Lallatilaan lahjaan nimittäin oikean nimen tilalle kirjoitin Lallatilaa, ettei blogissa paljastuisi. No tämä kamera on tätä tehnyt ennenkin, ja pieni mahdollisuus olisi saada huomenna uusi kamera..

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia! Itsetehdy jutut ovat kyllä niin ihania <3