keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Lappuhaalarit kisulla

Olen tuolle siskolleni kovin pitkään yrittänyt sanoa, että tekisi pojalleen lappuhaalarit, mutta ei. Tein sitten itse joululahjaksi, meillä kun näistä tykätään. Samalla kaavalla kuin oman pojan haalarit, ja ne edellisetkin, Ottobre 1/2010. Kangaskin oli viimekertaisten kanssa samaa. Erona tietysti koko, kuvat ja kiinnitys.

Viimeksi tekemiin laitoin sellaiset soljet, mitkä lappuhaalareihin mielestäni kuuluu, ne ei tavallisilla napeilla toimineet, eli pysyneet kiinni, joten jouduin vaihtamaan nappivarastosta housujen varanapit haalareihin, ja niistä tietysti toinen teki vain reiän. No ne haalarit ovat jo uudet napit saaneet, mutta näiden kanssa en halunnut tapella samalla tavalla. Laitoin näihin ruskeat kam nepit, sopivat väriin, vaikka vähän arkisemat ovatkin. Säätäähän noita ei voi, mutta laitoin mukaan varanappeja, niin Lallatilaa saa sitten lisäillä tarpeen tullen. Noissa vuoden vanhoissaa poikani haalareissa ja yksissä aikaisemmissakin olen kam neppejä käyttänyt ja hyvin ovat toimineet.

Näistä en tosiaan hyviä kuvia saanut otettua, eikä sovituskuvia ollut laisinkaan, joten Lallatilaa kuvaili, tosi hyviä kuvia tuli, joten tässä näitä monta. Niin ja pakko tännekkin kertoa, mulla on nyt uus kamera, tai vissiin kyllä meillä. Canonin järjestelmäkamera, vaikkakin se halvin malli. Niin olen täpinöissäni, enkä meinaa housuissa pysyä, kun saan sen vasta illalla hyppysiini..

Kissa on sininen, koska se on Puuha-Peten kissa.


Taskuja on monta, yhteensä kuusi.

4 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Ihanat!!! :)

Meeri kirjoitti...

Aivan mielettömän hienot haalarit!

Sarita kirjoitti...

Kivan näköiset haalarit! Noissa on varmasti ollut aika moinen homma tehdessä!

Hatatuu kirjoitti...

Kiitoksia kaikille! Kieltämättä melkoisen monena iltana näitä näpertelin.