sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Mekot pikkuneideille

Ystävämme ovat saaneet joulukuusa pienen tytön, jota emme ole oman tyttömme jatkuvasta sairastelusta johtuen päässeet vielä katsomaan. Tein vauvalle ja isosiskolle samanlaiset mekot, ja vauvalle ehkä teen vielä huovutetut tossut.

Kaavat ovat Suuri Käsityölehti 5/09 numerosta. Kankaat ovat Virosta Abakhan Fabriks kangaskaupasta muuutaman vuoden takaa, olalla muoviset kam nepit. Taisi näille tulla hintaa yhteensä muutaman euron, eikä aikaakaan kovin kauaa kulunut, vielä kun oikaisin ja jätin kovikekankaan pois.

On tämä valokuvaus sitten tuolla siskolla paaljon paremmin hallussa. Lallatilaan käskystä lähdin pihalle kuvaamaan, lumihankeen, asettelun jälkeen kuva, tai ei, sillä tuuli vei kuvauskohteet. Uusi asettelu koskemattomaan kohtaan, lenkkarit jo täynnä lunta, no tietysti loppui akku.. Kolmas kerta toden sanoo, luulisi, mutta akku ei latauksesta huolimatta toiminut.. Tämä onneton kuva sitten vihdoin "onnistui", taitaa olla kuvaamisessa suurimmat haasteet tällä bloggailusaralla. Tervetuloa minunkin puolestani!

Ei kommentteja: