keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Kaulahuivi Teddystä

Edellispäivänä valmistunut takki tarvitsi kaulahuivin. Kaula-aukko on valtavan suuri, vaikka laitoin ylimmän napin ohjetta ylemmäs ja vastaavasti yhden napin liaää, no muutenkin napitin sen kyllä oman mielen mukaan..

Langan valinta ei ollut mikään helppo juttu. Noista tekokuiduista en juuri perusta, villaisen halusin, mutten kuitenkaan kutittavaa. Hahtuvasta tehtyä käytän itse, mutta jotain muuta halusin pojalle. Muistin tämän Novitalta aikoinani, ainakin viisi vuotta sitten, korvaukseksi saamani langan ja ajattelin sitä kokeilla. Lanka on Novitan Teddy-lankaa, kamalaa ja kamalan väristä, 45% kuitenkin villaa ja ihan ihanan tuntuista.

Eilen kävimme tuon siskoni kanssa Ikea reissulla ja otin toisen kerän mukaan, siskon sain nakitettua ajamaan, joten sain ensimmäisen kerän kudottua autossa, illalla jatkoin vielä kotona ja nyt päivällä sain toisenkin kerän kudottua loppuun. Silmukoita on 30 ja pituutta tuli juurikin sen verran, mihin 200g lankaa riitti.
Tuommoinen pörheä, paksu ja aika leveäkin tästä tuli ja mitä parasta, poika tykkää älyttömästi. Kastotaan kuinka käytössä käy, kaulahuivia kun ei aikaisemmin ole ollutkaan. Lallatilaan mielestä takki tarvitsisi Autot kankaasta kolmiohuivin, mutta saas nähdä.

Ei kommentteja: