maanantai 26. heinäkuuta 2010

Pöytäliinan uusi elämä

Muutama päivä sitten löysin Euran kirppikseltä 1,20e maksavan pöytäliinan- Heti tiesin siitä tulevan mekon tytöllemme. Tähän halusin jonkun uuden kaavan ja päädyin 3/2010 lehdestä mekon kaavaan (mielestäni on kyllä tunikapituutta). Samaan settiin tein taasen samanlaisen huivin, kun pari jo aikaisemmin, tällä kertaa pidensin takaa reippaammin ja silitin lipan molempiin paloihin kaksinkertaiset vahvikkeet, kuten ohje käskee. Mietein voiko kaksi kovikekangasta silittää kerralla päällekkäin, kokeilin, kyllä voi.

Poika sai samaisesta kankaasta jälleen bermudat, samalla kaavalla kun kahdet muutkin lähiaikoina. Kangas oli älyttömän ohutta, mainiota näille helteille. Ainainen ongelmani on tunikoiden vetoketjut, mittava varastoni ei sisällä ainuttakaan piilovetoketjua, ja sen aina näkee lopputuloksessa. Tunikan paino taisi tuplaantua tällä lyhyellä vetoketjulla!



Vihdoin sain silitettyä salamahousuihin salaman kuvan, ei mennyt kun kolme kuukautta ja kaksi päivää. Liitin kuvan alkuperäiseenkin blogitukseen.

2 kommenttia:

lallatilaa kirjoitti...

Hurmaavat kesälapsoset! Tätin on ikävä :)

Milli kirjoitti...

Ihania marjanpoimijoita hienoissa vaatteissaan!