maanantai 26. heinäkuuta 2010

Apinahousut

Joskus kauan sitten piirsin siskoni luona Ottobre-lehdistä kuvia applikointeja varten. Eilen illalla selasin kuvat läpi ja leikkelin sammakko-kuvan. Löysin pojan vaatekaappia siivotessa yhden lyhythihaisen yksivärisen bodyn johon ajattelin sammakon applikoida. Body oli trikoota ja applikointi ei sujunut lainkaan, jatkuvasti lanka temppuili ja vihoviimeinen niitti oli se, että leikkasin bodyyn vahingossa saksilla reiän! Se applikointi jäi siis siihen,kyllä kiukutti!

Tänään uusi yritys, mutta ei sammakon vaan apinan kanssa.Pojan päikkäreillä leikkasin kankaat sekä applikaatioon että housuihin ja melkein kerkesin ommella housut valmiiksikin. Meillä pikkumies sairastaa ja äiti on juuri nyt aika korvaamaton, ei siis pahemmin saa ommella kuin pojan nukkuessa.

Näistä housuista tykkään kovasti, resori vaan on vähän huonolaatuista ja liian venyvää, joten laitoin vyötäröresorin väliin leveän kuminauhan. Applikointikin onnistui hyvin, kädet vain oli apinalla kovin pienet ja niistä olisi voinut tulla vähän siistimmätkin. Jotain paksumpaa kangasta täytyy ilmeisesti olla pohjakankaana applikoidessa.

Velour ostettu Eurokankaasta likaisena, puoleen hintaan. Puolenmetrin pala maksoi vain 2,50 ja siitä palasta tulee kolmet housut, ei siis kallista! Resori Tallinnasta.
Koko on aika reilu, pidensin hieman lahkeita, että menee koko syksyn ja talven.3 kommenttia:

Milli kirjoitti...

Onpa tooosi hienot housut!

Töti A kirjoitti...

Superhieno apina

lallatilaa kirjoitti...

thänks vaan Milli ja TÖTI A :D