sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Seriffille bermudat

Nyt sai poika Seriffisilityskuvalleen bermudat. Samalla kaavalla, kuin aiemmat salamabermudat. Oikeastaan nämä ovat jo kolmannet, sillä tässä välillä oli kamera autossa, ja lapset sotkivat vaatteensa ennen kuin kamera kotiutui.. Näistä myöhemmin.

Nyt tein hieman lyhyemmät, mielestäni paremman näköiset, kun eivät näytä liian lyhyiltä housuilta, poika taas tykkää enemmän niistä pidemmistä.. Kangas on jotain vahvaa puuvillakangasta, ei aavistustakaan mistä olen sen saanut, aivan varmasti uutena en ole ostanut. Ompelupöydältäni tämä kuitenkin löytyi, pitkään mietein, mitä varten siinä oli, kunnes tajusin sen haisevan "silitykseltä". Oli ilmeisesti ollut pöytää suojaamassa kovikekangasta silittäessäni..

Silityskuva on äitini ostama HenkkaMaukalta. Samasta satsista lähipäivinä silitämme aikaisempiin salamahousuihin Salaman. Vähäiset tikkaukset tein mustalla, jotta sopisivat merkkiin. Tähän kaavaan olen jostain syystä ihastunut, voi olla, ettei enempää shortseja näihin helteisiin tarvita, mutta ehkä muokkaan siitä vielä pitkät housut..


Eilen meillä satoi toooosi pitkästä aikaa ja housutkin valmistuivat melko myöhään. En sitten saanut poikaa ulko-ovea pidemmälle kuvattavaksi, joten aika olemattomia kuvia tuli.

Ei kommentteja: