tiistai 7. tammikuuta 2014

Kukkamekko keskelle "talvea" ja parit joululahjat vielä

Ulkona näyttää enemmän keväältä kuin talvelta. Kukatkin kuulemma kukkii toisten pihoissa ja luonto on muutenkin ihmeissään. Ei siis ihan pöllö ehkä tämä värikäs kukkamekko keskelle "talvea". No idea vain tupsahti päähän ja halusin tehdä jotain värikästä ei vuodenajalla sitten niin väliä.
Kukat aplikoitu veloureista ja kankaana paksuhko keltainen joustofrotee Hannan kankaalta. Pari pientä tahraakin jo mekossa kun pääsin kuvaamaan.


Jouluksi tein sukulaisille joustofroteesta tiskirättejä. Kaksinkertainen joustofrotee kaikissa ja eriväriset/kuvioiset kankaat kaikissa vastakkain. Itselle jätin myös pari ja olen kyllä ihan tykännyt käytössä. Pitäisi tehdä vielä muutama lisääkin. Meillä rätti lentää pyykkiin lähes aina yhden käyttökerran jälkeen. Ei siksi että olisin bakteerikammoinen vaan koska atooppinen iho on huonona talvisaikaan ja kaiken ylimääräisen käsien kastelun pyrin jättämään minimiin...rättejä siis kuluu paljon!


Ja miehelleni kolmas ja toivottavasti viimeinen patasydänpipo, näitä kun on mennyt pari jo hukkaan. Tästä tuli joulun kunniaksi luxusversio, hih! Merinovilla vuorina ja päällä trikoo. Koko meni ihan reisille kun ei ollut mallipipoa ja mieheltä salassa tein, odottaa vielä siis pienennystä.

1 kommentti:

Seija kirjoitti...

Näitä tiskirättejä sain joulupukilta, ovat tosi hyviä, imukykyisiä.