perjantai 15. marraskuuta 2013

Applikointeja kaupan vaatteisiin

 On tässä syksyn aikana kertynyt kameraan kuvia, ensimmäisenä esittelyssä applikoinnit valmisvaatteisiin. Lapsille tein kesällä Super Mario aiheisia vaatteita. Olivat sitä mieltä, että isäkin tarvitsee Wario paidan, koska valitsee kyseisen hahmon Mario party peleissä.

Tuollaiseen miehen xxl huppariin menee kangasta melkomoisesti, joten menin sieltä missä aita on matalin. Halpa-Halli kun vielä myy hyvän näköisiä (missä lie ja milläköhän työvoimalla tuotettuja) huppareita 12 eurolla.


Applikointi on melkoisen suuri, googlasin kuvan ja suurensin mahdollisimman suureksi A4 koossa tulostetavaksi. Yllättävä ongelma oli lilan kankaan kanssa, monta vuotta applikoituani en ole sellaista ennen tainnut tarvita. Hetken pitkää mietittyäni käytin seuraavan kuvan pipokangasta, siinä oli juuri ja juuri riittävästi tasaisen lilaa kohtaa.


Pipo luistelukypärän alle, tuntuu että pipo kuin pipo valuu ajan mittaan silmille. Loppujen lopuksi oli viime kerralla kypärämyssyn kanssa, mutta pipo on muuten ollut ahkeralla käytöllä.


Jostain alesta, aikoja sitten löysin vetoketjullisen saunatakin. Nuorempi pojista on vihdoin kasvanut riittävän suureksi takkiin ja sai sen Angry Birds applikoinnein 3-vuotis lahjaksi.

takaa

edestä

Sitten vielä kaikki yhdessä. Oikealla vihreä Transformershuppari on löytö Tokmannin loppualesta, neljä euroa maksoi tämä paksua ja pehmeää collerea oleva vetskarihuppari. Sama logo on jo kahdessa muussa paidassa, että ei siitä enempää.

Ei kommentteja: