maanantai 9. syyskuuta 2013

pu pu pupu!!

1-vuotias tyttäreni rakastaa barbapapaa ja pupua! Pupu pehmolelua halitaan ja lykitään rattaissa.. Tyttö ei vielä montaa sanaa osaa sanoa, pupu on meillä pu tai puu.

Applikoinnista taas innostuneena halusin tehdä tytölle pupupaidan. Ainupupu oli mietinnässä, mutta en osannut itse piirtää sitä applikoinniksi. Niinpä tylsästi googlettelin erilaisia applikointeja ja tämänmoiseen pupuun törmäsin useammassakin blogissa. Vähän omia lisäyksiä ja kuva oli leikelty.

Tänään sain viettää ihanat viisi tuntia aivan omaa aikaa!! Tottahan käytin tuon ajan ompeluun, ja varmaan neljä tuntia meni vaatteiden tekoon. Ei nämä siis ihan nopeasti synny!

Paidan hihassa oli jokin virhe kankaassa. Kankaassa meni raita, josta näkyi melkeinpä läpi. En huomannut tuota leikkuuvaiheessa ja kangastakaan ei enää ollut yhtään jäljellä. Muistin tädiltäni saadut nauhat ja käytin hihaan tuota pitsinauhaa. Sama nauha pääsi myös koristamaan helmaa, ompelin sen vain vähän kapeammaksi.

Tykkään vaatteista kovasti. Taas muistan miksi applikointi on niin kivaa! Sillä saa aikaan aivan uniikkeja vaatteita. Ja vaikka kuviotrikootkin on kivoja, niin kyllä kaapista aina mieluiten valoikoituu applikoidut vaatteet päälle.

Housujen joustis ja paidan trikoo Fabriinalta. Pitsit tädiltäni ja applikoinnit tilkuista.
Hintaa ei paljoa tule.. väittäisin että reilusti alle kymppi materiaaleihin.Ei kommentteja: