lauantai 31. elokuuta 2013

Muista aina liikenteessä monta vaaraa ompi eessä...

Piiitkästä aikaa innostuin applikoimaan! Ääh, applikoimalla saa niin kivoja vaatteita ja taatusti yksilöllisiä.. Paljon halvemmaksikin nämä tulevat, kun kaikki kuviokankaat on niin kalliita.. Oi miksi, oi miksi en applikoi enempää!!Aikaahan tuo vie, mutta jos päättää jonkun vaatteen ommella ja hetken käyttää harrastukseensa niin miksikös sitä aikaa ei sitten käyttäisi.

Tämä setti on ihan itse suunnittelemani, poika ei saanut tällä kertaa päättää merkkejä, koska äidillä oli tarkka visio mitä tuleman pitää :)

Ja tällainen siitä tuli!

Housujen joustis Tallinnasta tooodella halvalla. Paidan trikoo kilohinnalla ostettu, tooodella halvalla. Applikoinnit tilkkulaatikosta ja resorit ties mistä.

Materiaalikustannukset varmaan jotain 5 euron luokkaa. Tykkään kovasti!!
3 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Moikka! Olen jo jonkin aikaa seurannu siun ompeluksia ja ne on ihania! Oisin kyselly, mistä kaupasta Tallinnassa teet kangashankintoja. Ite löysin yhden käsityökaupan, mut se oli enemmän lankoihin keskittyny.

lallatilaa kirjoitti...

moi!
Kiitokset, kirjoittelen blogia siskoni kanssa.. lallatilaan ompelukset on minun ja hatatuu ompelukset siskoni :)

Tallinnassa paras kangaskauppa on mielestäni Abakhan fabrics..siellä on halpoja kankaita kilohinnalla (esim joustofrotee) ja myös ihan pakalta metrihinnalla. Toinen ihan ok on kangazungel. Ja mikäli tarvitset jotain ompelutarvikkeita, on karnaluks paratiisi :)

Kaikki nämä löytyy hyvinkin läheltä keskustaa..ja netistä löytyy osoitteet!

Velouria ei tallinnasta ole löytynyt kuin yhdestä paikasta ja ainoastaan punaisena.. lasten kuviotrikoita eu myöskään ole pahemmin löytynyt..

Christa kirjoitti...

Onpa tosi kiva setti! Meidän pojat tykkäisivät tuollaisesta ihan takuulla, sillä rakastavat liikennemerkkejä.