keskiviikko 28. elokuuta 2013

metsolan autoja tytölle ja pojalle

Tämä metsolan autojoustis on ollut kaapissa jo tovin..Pojalle sen tilasin ja minusta alkoi tuntua, että kangas on jo liian lapsellinen... siis 4-vuotiaalle jo lapsellinen, sehän on LAPSI!! omat ajatukset siis romukoppaan ja kankaasta housut, koska poikahan tästä kankaasta tykkäsi PALJON!
Housujen kaavaan en ole pitkään aikaan ollut tyytyväinen ja tarvitsisi piirtää joku uusi kaava...sitkeästi tein kuitenkin vanhalla huonoksi todetulla kaavalla ja housuista tuli vyötäröltään aivan liian matalata..mutta jotta autot päätyisivät käyttöön, pelastin vyötärön korkealla resorilla.. tiedä sitten kuinka mukavat nuo ovat päällä, ainakaan vielä poika ei ole valittanut että olisi epämukavat.

Ja koska kangasta jäi vielä pala, päätin tehdä tytölle liivimekon. syksyn lähestyessä, ompelin liiviekkoon kiinni tuollaiset tuplahihasysteemit..ei tarvitse laittaa trikoopaitaa alle, eikä tule sen takia liian kuuma.

Vähän liian värikästä omaan makuuni..mieskin tuumasi "on aika värikkäät vaatteet" ja tuo lause tuli vähän negatiivisella äänenpainolla :)

Pitkästä aikaa samisteluvaatetta siis lapsille, kaipa niillä kerhoon kehtaa mennä.

Kumpikaan ei ollut aamulla hymyilytuulella...rusinoillakin lahjoin, mutta hyvien kuvien saalis jäi hyvin pieneksi.

2 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Kivan iloiset vaatteet! :)

Krista kirjoitti...

Minusta oikein mukavat vaatteet, mutta minä tykkäänkin väreistä. Itselläkin tuota autoa palanen odottamassa inspiraatiota