maanantai 5. marraskuuta 2012

Yht jos toist vaatet

Kakkosen aamusarja on taas ykkönen. Sieltä tulee kahdeksan maissa Manu Mainio. (Rakennusmies kahdeksan puhuvan ja hyppivän työkalun kanssa, jollei joku satu sarjaa seuraamaan.)


Kaksi vuotiaan rakennusmiehen paita collegea ja applikoinnit velouria. Vähän epäilytti helmaresori pojalle, mutta hyvin toimii, eikä omaa silmää häiritse.


Neiti on mielestä jo pitkään tarvinnut pooloa villatakin ja villamekon alle, sekä kaulaa lämmittämään kylmällä. Kaavoja en ole löytänyt, joten vihdoin sain aikaiseksi oman sovelluksen, tai parikin. Perhoskankainen oli ekana.Reippaasti joustavaa neulosta Virosta. Tästä tulikin aikast kiva. Toinen on tätini tilkuista (käsitykseni tilkuista oli ennen hieman erilainen, tätäkin jäi vaikka vielä toiseen paitaan). Tämä kangas ei venynytkään yhtä paljoa, joten kauluksesta tuli liian lörppä, tai ainakin suunnittelin sen erilaiseksi.

Sitten näistä sovituskuvaa. Tyttösen raitahousut punaisilla resoreilla ovat myös uudehkot, niistä vaan ei löytynyt muuta kuvaa.


Seuraavat ovat lakanakangas puuvillahousut, semmoset kivan väljät, mutta tyttömäiset. Kuminauha saumuroitu, siksi ei ompeleita näkyvissä, vaikka saumoissa pienet todellisuudessa on.


Tilausmekkoset pikkutytöille, niin tai liivarit omalla kaavalla oikeastaan.


Ja vielä tonttulakkeja, näitä olen tässä viimeaikoina surautellut urakalla.

Tonttulakit velouria, paitsi vasemmalla trikoinen. Toimii aika kivasti tupsullakin.

Ei kommentteja: