torstai 15. marraskuuta 2012

rakastuminen merinovillaan

koskahan olen viimeksi päivitellyt, siitä on aikaa. Sama selitys kun ennenkin, omaa ompeluaikaa kun ei vain ole...

Tässä pikkujuttuja valmistuneena pidemmältä ajalta.
Majapuun merinovillat menivät hetkessä kaupaksi, onneksi sain tilattua omat palani... raitaa, tähteä ja luonnonvalkoista. En ole edes tajunnut, että 100 % villa voi olla niin pehmeää. ei kutittavuudesta tietoakaan!!

Itselleni ja miehelleni yhteiseen käyttöön villasta kauluri ja pojalle myös kauluri. Vauva sai parit tumput ja myöskin kaulurin.

Tyttöseni sai talvihaalriin sopivan pipon, jossa velour, fleece ja merinovillakerrokset. Ja koska olen turhamainen ja tarkka väreistä, on haalariin tulossa myös tummanruskealla pohjalla oleva kukkapipo...kun vain olisi sitä aikaa :)
Kummipojan 3-vuotislahjaan sujahti jotain itse tehtyä ja tällä kertaa Angry birds-teemalla mentiin, joten ompelin pipon velourista trikoovuorella.
Vihainen punainen lintu applikoituna eteen. Pipossa on punainen vuori, tuo hauskan lisäpiristyksen, vaikkei käytössä näykkään.
Näitä pipoja syntyi itseasiassa vielä tilauksesta toinen, kummipojan serkkupojalle.Ja vielä tyttöselle ommellut joustofrotee housut. Söpöstä sydänjoustiksesta :)1 kommentti:

Mieli kirjoitti...

Mukavilta näyttää!
Söpöset sydänpöksyt! :)