torstai 31. toukokuuta 2012

sydämmiä sydämmiä

Hannan kangas ilmoitti facebookissa, että varaston siivouksesta löytyneet palakankaat ja pakanloput myydään halvalla. Äkkiä klikkasin itseni Hannan kankaan sivuille ja viitisen hienoa kuviokangasta sain klikattua omaan ostoskoriin. Nuo ostokset olivat osittain "sikaa säkissä" periaatteella ostettuja, nimittäin kaikista ei ollut kuvia. Äärimmäisen tyytyväinen olin kuitenkin klikkailuihini, kun paketti saapui.

Ensimmäisenä työn alle pääsi sydäntrikoo, josta ompelin bodyn. Kaveriksi omasta vanhasta t-paidasta kierrättäen valkoiset trikoohousut. Tuo t-paidan kangas oli ihan uudenveroista, paita vain oli lojunut liian pienenä kaapissa jo kauan.
Meinasn ensin laittaa sydämen peppuun, mutta koska 6 viikkoiselta ei vielä peppupuoli kovin usein näy, niin applikoin sydämen eteen.

Raikas setti, n. koossa 62 cm!Toisena "ompeluksena" pitää hehkuttaa näitä imetyspaitoja. Aiemmin jo postasin yhden vaaleanpunaisen imetyspaidan, jonka olen siis tehnyt kahdesta vero modan t-paidasta. Kangas on laadukasta ja siinä on elastaania, joten toimii imetyskäytössä loistavasti. Yhteensä neljä paitaa olen nyt tehnyt ja kovassa käytössä ovat olleet. valkoisen pitkähihaisen olen myös tehnyt, mutta siihen onnistuin roiskimaan tomaattimurskaa ja se odottelee kloriittikäsittelyä :)

Eli kahdesta t-paidasta syntyy aina yksi imetyspaita ja varastoon jää vielä pala kangasta. Porissa ainakin noita t-paitoja myydän 2 kpl hintaan 16 euroa, joten ihan ok hinnalla saa kivan paidan. Itselläni näitä vero modan paitoja on jo entuudestaan kaapeissa, joten ainoat paidat joita olen ostanut kaksi uutena on se aikaisemmin postaamani v-punainen.

Ja vinkkinä vielä jos joku muukin näitä innostuu tekemään, niin valkoinen ei ole paras mahdollinen väri näissä paidoissa, näkyy nimittäin pahasti läpi :)


2 kommenttia:

Nunu kirjoitti...

Suloinen sydänsetti ja oikein pätevän näköiset imetyspaidat. Itsekin pari vuotta takaperin muutaman paidan askartelin ja kummasti ne imettäjän elämää helpottai.:)

paula kirjoitti...

oi, ihana setti vauvalle!
Niin raikas ja suloinen =)