lauantai 5. toukokuuta 2012

Uudesta uutta ja vauvalle vaatetta

Viime kaupareissulla keksin loistavan idean, ostin Vero Modasta kaksi samanlaista t-paitaa ja niistä ajatuksena muokata yksi imetyspaita. Olen noisa Vero Modan paidoista tykännyt koska ovat pitkänmallisia ja kangaskin on laadukasta ja pysyy pesuissa hyvänä. Niinpä kaksi vaaleanpunaista t-paitaa lähti matkaani 16 eurolla.
Tänään leikkelin paidat ja niistä tuli ihan älyttömän hyväntuntuinen imetyspaita boob-tyylisellä luukulla.
Vielä pitä käytössä testata muutama kerta ettei luukun kangas venu liikaa ja mikäli näin ei käy, niin käyn ostamassa paitoja muissakin väreissä :) Toisesta paidastahan jää kangasta kokonaan selkäkappaleen verran+hihat vähän yläosaa etukappaleesta ja toisestakin paidasta jää 30x40 cm pala kangasta. Ja aika vähällä ompelula siis tuo paita syntyy kun kaula-aukko, hihat ja helma on jo valmiiksi huoliteltuna. Ihan kaupan paidalta siis näyttää..


Vauvalle ompelin taas yhden bodyn Fabriinalta tilatusta Hilcon raitakankaasta...älyttömän laadukkaan tuntuista trikoota.


Ja samasta paikasta tilasin v-punaista joustofroteeta ja raitaresoria, joista syntyi nämä puolipotkarihousut


1 kommentti:

Tanja K kirjoitti...

Onpa mainio idea tuo imetyspaita! Tietty voi olla vaativaa löytää edullisesti kaksi paitaa, mutta ehdottomasti yriän itsekin.