maanantai 28. marraskuuta 2011

Pari villamyssykkää

Lahjaksi Stella pixie hat. Aikaisemmin jo yritin samalle tytölle tehdä, mutta silloin tuli omallekin tytölle liian pieni. Oma tyttökin on tällaisen vuosi sitten saanut. Mallina tyttäreni, hänelle tämä on liian suuri, mutta onkin pienipäisempi. Itsellenikin kokeilin ja melkein mahtui, aikast venyväinen on.
 Kahdessa edellisessä tuo alareunan kaitale ja kiinnitys on tuottanut melkein harmaita hiuksia. Tämä kaitale kudotaan erikseen ja kiinnitetään lopuksi. Tällä kertaa poimein silmukat piposta ja virkkasin tuon reunukset. Nyt reunuksesta tuli paljon parempi, eikä sitä kamalaa kappaleiden yhdistämisvaihetta,

Lankana tämän postauksen pipoissa, kuten myös tuossa aikaisemmin valmistuneessa baktuksessa,  Austermann Creativ+Filz ja vitosen puikot.


 Pipo on omalla ohjeella. Tästä langasta olen tytölleni paidankin kutonut. Nyt joutui paita päähän, mittailin ja laskin silmukoita, joiden avulla tätä lähdin kutomaan. Ihan ei ollut näin yksinkertaista, vasta kolmannella yrittämällä oli sopivasti silmukoita. Resorin jälkeen lisäilin, kudoin sileää, lopussa taasen tietysti kaventeluita, aika yksinkertainen siis.

Kuvaaminen sitten eii ollutkaan ihan yhtä yksinkertaista. Tällaisia kuvia oli monta, eri puolilta  pipoa tosin. Nämä vaan eivät olleet edes huonoimmasta päästä, sillä toinen puoli oli liian tummia tai johonkin muualle tarkentuneita suhruja. Juu ei ole minusta kuvaamaan päätäni järkkärillä, eikä varsinkaan takaa..


  Ihan kiva pipo myös takaa, mutta eihän tämä hyvin päässä ollut enää tuon kameralla riehumisen jälkeen..

2 kommenttia:

Peurankello kirjoitti...

Upeita kaikki:) Kiva, nyt tiedän päästä useammin tänne vierailemaan!

Hatatuu kirjoitti...

Kiitos, tervetuloa!