tiistai 20. syyskuuta 2011

Pahuksen poni

 Piti taas pistämäni kolme vaatetta, mutta kummistakaan housuista ei ollut kunnon kuvaa. Hihat ovat samaisesta aarrepussista, kun aikasempi puukangas, eli tätini jämäkankaita. Punainen trikoo Porin Kangasapajan paloista. Niin ja velourit ovat kirppikseltä ostetuista velourvaatteista.
 Toisinaan sitä on niin innoissaan ja ihastunut tekeleisiinsä ja uskallan jopa kertoa kun mielestäni olen kivan tehnyt. Tämä ei kuulu niihin. Tyttö tykkää, senhän pitäisi riittää, mutta.. Poni on melkein onnistunut, jostain liian kulmikas ja vaalean lila lanka on aivan liian vaalea tuohon kankaaseen, se ainakin tekee kökön vaikutelman. En tiedä, poni on jotenkin vinossakin ja voi voi. Liian raskaaltakin tuo kuva vaikuttaa ja ja ja, no hihoista tykkään.

Kaava on sama, millää vuoden verran tuolle näitä mekkoja olen tehnyt. Tyttö kasvaa pituutta, mutta muuten ei tuollaisella hoikkelilla mikään jää pieneksi. Huppu taitaa olla ekaa kertaa pois, ja pituutta lisäsin helmaan, sekä hihoihin. On muuten tosi kapeilla käännöksillä hihansuut, kun kankaanpala oli aika nafti, mutta ei mitenkään haittaa.

Nonni, eipä tästä enempää. Esitelty ja nyt ponin ongelmat voikin unohtaa..


1 kommentti:

Red Dragon kirjoitti...

Hieno poni on :)

Kurkkaapas blogiini!