perjantai 23. syyskuuta 2011

hengissä olen...

huhuuuu, tosiaan hengissä olen minäkin. Syy omaan hiljaiselooni on ollut ihan ääääärimmäinen väsymys...ompelu, sen paremmin kuin mikään muukaan tekeminen ei ole kiinnostanut viikkoihin. Mutta onneksi väsymykselle on erittäin iloinen syy, nimittäin vauvan odotus :) Aika alussa vielä ollaan, mutta paljastetaanpas asia nyt täälläkin jo.

Ehkäpä tämän ensimmäisen kolmanneksen jälkeen alkaa väsymys helpottaa, nimittäin tänään jaksoin jo ommella jotakin, omalle pojalle paita ja housut. Paidan kangas on Ikasyrin salaisesta kangaspaketista. Housuihin applikoin linnun ja tuo kuva on siis otettu tuosta paidan kankaasta.Toisena ompeluksena, ihan ekoilla raskausviikoilla ompelemani, isoveli 2012 paita. Tämän paidan kanssa kerroimme tulevasta vauvauutisesta isovanhemmille.
Ja vielä kolmas miniompelus. Perus trikoopipo, trikoovuorella. Tämän tein ystäväni tytölle. Tämäkin kangas oli ikasyrin paketissa ja koska ainakaan toistaiseksi meillä ei tyttöä ole, niin en ehkä omalle pojalle tästä kankaasta mitään tee.Ja vielä lopuksi toivotan omastakin puolestani tervetulleeksi kaikki uudet lukijat. Ja samalla manaan edelleen sitä asiaa, että en itse pysty kommentoimaan kenenkään blogeissa...? Tätä ongelmaa on kestänyt varmaan jo kolme kuukautta. Aina kun kirjoitan kommentin, niin bloggeri heittää minut suoraan kirjautumissivulle (vaikka olen sisäänkirjautuneena) ja vaikka uudelleen kirjaudun sisälle, en siltikään pysty kommentoimaan!! Kellään muulla samoja ongelmia???

10 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

onnea! hauska idea tuo paita!

Inkeliina kirjoitti...

Onnea! Hauska tuo lintu applikaatio. Mulla bloggeri välillä heittää ulos, mutta onnistuu kyllä kun kirjaudun uudelleen. Oletko koettanut googlettaa ongelmaa, mulla oli joskus jotain häikkää kun en pystynyt lukijaksi liittymään blogeihin niin googletuksella sain ohjeet miten korjata ongelman.

Red Dragon kirjoitti...

Oikein Paljon Onnea! <3

Hienoja ompeluksia!

Anne kirjoitti...

ONNEA! Ihania vaatteita. Minulla samaa ongelmaa kommentointien kanssa. Eli ei toimi ainakaan niissä joissa kommentointi tapahtuu suoraan siihen kuvan alle eikä erilliseen avautuvaan ikkunaan (niin kuin sinulla). Kommentoinnin olen saanut onnistumaan valitsemalla "henkilöllisyydeksi" nimi ja URL, googletilillä ei toimi. Ja tuolla nimi+url tavallakin saa joskus kolmekin kertaa painella ennen kuin kommentti lopulta lähtee. Käsittääkseni aika monella muullakin. Jostain löysin ohjeetkin ongelman korjaamiseksi eilen mutta en ole vielä kotikoneella ehtinyt testaamaan. Ainakin se oli, että ei saa olla ruksi siinä "pidä minut kirjautuneena" kohdassa tms.

Liisa kirjoitti...

Vau, mahtavaa!! :) Iso halaus!!

Koita selviytyä väsymyksen kanssa, ja ollaan kuulolla! :)

Veera kirjoitti...

Onnea!

Hauska tuo pöllökuvio. Siitä tulee vähän mieleen maikkarin vanha pöllö, se sininen. :D

Kyllähän tuota pipokangasta voi hyvin käyttää pojallakin. Ainakin meidän pojalla saattais hyvinkin olla tuollasta kangasta vaatteessa. :)

PikkuHoo kirjoitti...

Onnea odotukseen! Vähänkö hieno idea tuo isoveli paita ja isovanhemmille kertominen :)

Pauliina kirjoitti...

Jeii! Paljon onnea :)
Ja isovelipaita-idea oli kyllä hyvä!

Tiina kirjoitti...

Onnea!!! Ihanasti kerrottu isovanhemmille. ;)

Riika kirjoitti...

Onnea ihanista uutisista!! <3 On muuten tosi hauska tapa kertoa isovanhemmille :)