sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

vilpoinen kesäasu

Huhhei, eipä paljon ehdi enää ommella kun on palannut töihin, 30.toukokuuta olen päivittänyt oman edellisen postaukseni...onneksi sisko pitää huolen että blogia kuitenkin päivitetään vähän useammin.

Puolitoista vuotta siitä kun aloitin ompeluharrastuksen ja nyt ensimmäistä kertaa laitoin suojahuput koneiden päälle, kun ei kerta tule enää ommeltua päivittäin, sääli...

Tänään on vapaapäivä ja pojan päikkäreillä ehdein ommella vilpoisen kesäsetin. Paita on ohuesta vaaleansinisestä nanson trikoosta. Pakko taas hehkuttaa tuota Porin kangasapajaa, nanson 2-laatuinen trikoo lähti 4 euron kilohintaan!!!Ja mitään suuria virheitä ei kankaassa ollut, muutama haalea pieni rusehtava tahra ja kankaan reunassa oleva ommel.

Tein paidasta melko väljän mallisen, jotta olisi mahdollisimman viileä pitää kesäkeleillä.
Kavereiksi valmistui capri-mittaiset housut.

Kuvaksi applikoin yksinkertaisen delffiinin. Delffiinit ovat jostain syystä kovasti pojan mieleen, kait hän on muumeista delffiinin bongannut ja se on kyllä kovasti tehnyt vaikutuksen pojan mielikuvitusleikkeihin :)

ja tuli tuossa lämpiminä päivinä ommeltua myös yhdet pitkälahkeiset joustofroteepöksyt. Velourit saa kesällä unohtaa suosiolla kaapin perälle kun on niin lämmintä.
Näissä nyt ei mitään ihmeellistä ole, ei edes applikointia...
(ja kuvaukseen poimein housut suoraan pyykkikopasta, tahrakin toisessa lahkeessa)

Ei kommentteja: