torstai 16. kesäkuuta 2011

Muumipappa purjehduksella

Tämä kuva, nämä kankaat, ja täydellinen kaava. Tein näitä housuja niin innoissani, jotenkin tässä tuntui olevan kaikki kohdallaan, kunhan ei itse mene pilaamaan. Ihan kivasti onnistuikin, tuota heiluttavaa kättä lukuunottamatta. Noin pienet sormet eivät koskaan onnistu, pakko oli taas yrittää, kun en tuohon käteen muutakaan keksinyt. Vaaleiden kohtien tummalla applikoinnissa käy kankaasta riippuen usein näin, kankaan noita karvoja jää näkyviin, mutta pesussa ja käytössä näitä irtokarvoja lähtee. Nyt en huomannut edes nyppiä niitä ennen kuvausta.


Kangas taitaa olla Kangasapajasta, resori tädiltäni. Kaava jo edellisellä vauvalla hyväksi havaittu, Ottobresta 1/09. Tämä kuva oli vähän erikoinen juttu. Eilen googlettelin applikoitavia kuvia, tulostinkin vajaa kymmenen kuvaa ja meinasin jo tehdä tytölle hanhimekon. Sitten yhtäkkiä huomasin tämän kuvan soivan muumikirjan takakannessa melkoisen pienenä ja onneksi löytyi vielä sisäsivuilta juuri oikean kokoisena vauvan housuihin.
Olen kaikki muumikirjat moneen kertaan applikointitarkoitukseen selannut ja nyt tässä kirjassa onkin monta toteutuskelpoista kuvaa, ei tajuu, kirja kun on viime tai edelliseltä joululta. Erityisen kiva kuva on, koska olen lapsena itse purjehtinut ja merenrannalta kotoisin.
Resorit ovat taitettavat ja melkoisen pitkät, housut mahtuvat siis pitkään, tyttö käytti saman kaavan housuja melkein kaksi vuotta. Täydellisen kokoiset ovat jo nyt. Tuohon kuvaan tykästyin niin, että luulen samalla kuvalla lahjaksikin joskus housut tekeväni, sitten vielä vähän petrausta tuohon veneeseen ja käteen.

2 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Ihanat!!! :)

Pauliina kirjoitti...

Ihanat! Kuva on just täydellinen! Mitäs juhannussuunnitelmia?