sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Tomi traktori teeppari

Minähän en vielä kesävaatteita tee, mutta kun jumppaa varten tarvittiin lyhythihainen.. Pojalta taas kysyin kuvasta, halusi traktorin, punaisen ja kun kysyin teenkö Tomin vai jonkun muun traktorin, niin Tomi tarvittiin. Paidan värin valitsi myös, minä resoreiksi pojan lempivärin, punaisen. Paidasta olisi taatusti tullut punainen, mutta sanoin heti, että punainen ei käy, kun kuva on punainen..)

Ihan uuden paitakaavan piirsin, kun olen noita huppupaitoja pitkään tehnyt, eikä sopivan kokoista muuta löytynyt. Valitsin suoraan t-paidan kaavan ja tästä sitten varmaan muokkailen sopivan kaavan taas pitempiaikaiseen käyttöön. Ottobren 2007 vuoden kesälehdestä tämä, sopivan kapea valmiiksi, suosittelen. 116cm kaavalla tein, että kyllä tämä sitten kesälläkin mahtuu..

4 kommenttia:

minakaa kirjoitti...

Vau tää on kyllä hieno, poika tokaisi tossa mun takana, että hänkin haluaa :)

Sani kirjoitti...

Upea!!!

Alisa kirjoitti...

Moi! Sun tekemä huppari on ollut tosi tykätty! Se oli kyllä just sopivan kokoinen eikä melkeen. Hieno Tomi traktori, J tykkää kans kyseisestä laatusarjasta. :)

Hatatuu kirjoitti...

Nonni Minakaa applikoimaan! Ihana kuulla Alisa, norsukalsaritkin tulee huomenna Lallatilaalle, josko sieltä kulkeutuisi.