lauantai 26. helmikuuta 2011

jätskiä kesään

Tilasin Hannan kangas&sisustus verkkokaupasta muutamaa kangasta ja jo tilatessa oli mielessä tämä jätski-setti. Jäätelö idean bongasin Pikku murut -blogista.
Täytyy taas kehua tuota Hannan kangas&sisustus kauppaa. Äärimmäisen nopea toimitus taas!! Sain ensin vahingossa väärän värisen pallotrikoon, mutta oliskohan ollut jo seuraavana päivänä kun postilaatikossa odotti oikea pallotrikoo ja sain pitää molemmat kankaat!
Shortsien kangas on joustofroteeta, sekin tilattu tuolta samaisesta kaupasta. Kovasti teki mieli applikoida shortseihin muutama sininen pallo ja leikkasinkin jo pallot valmiiksi. Jätin kuitenkin omepelematta, että shortsit sopisi mahd. monen paidan kanssa.

Mukava pirtsakka setti mielestäni, tämä jää odottelemaan kesää, ei viitsi edes aluspaita tarkoitukseen ottaa, ettei vain värit haalistu kesäksi.
Koko on n. 86/92, vähän suurentelin kaava kun leikkelin kankaita.



8 kommenttia:

Meeri kirjoitti...

Ihana. Näitä jätskipaitoja on näkynyt monessa paikassa, ostovaatteissakin ja on kyllä tosi kivoja. Tarkoitus ois itelläki tehdä jätskiaplikaatio, kunhan ensin saan helpotettua akuuttia vaatepulaa ;)

*marjuska* kirjoitti...

Herkullinen setti!

Samaa mieltä olen kyllä tuosta Hannan kankaasta. Itsellä ei tosin kokemusta nettikaupasta kun mummolareissulla käyn aina livekaupassa. :-) Joka tapauksessa erittäin hyvää palvelua ja alennustakin olen saanut. Kerran olisi ihan minua varten tultu pitämään putiikkia auki mutta pääsinkin sitten kuitenkin aukioloaikaan paikalle. Se on jo todella reilua kauppiaalta.

Tiia kirjoitti...

Tulipa ihana setti :)
Onko tuo trikoo sellasta paljon vai vähän venyvää ? Kun kangastukun tuo pallotrikoo on ainakin musta sellasta ei niin trikoomaista, aika jäykkää..

-maria- kirjoitti...

Sen verran aidon näköinen tuo jätski on, että yläkuvasta huolimattomasti vilkaisin, että miksiköhän tuossa tuo eskimopuikko lojuu vaatteen päällä?! ;-) Alakuvasta sitten hoksasin, että applikaatiohan se on. Tosi kiva setti!

Sani kirjoitti...

On kyl makea setti :)

minakaa kirjoitti...

Kaunis setti, heti rupesi tekemään mieli jätskiä :)

lallatilaa kirjoitti...

Kiitokset kaikille kivoista kommenteista :)
Tiia: ei tuo trikoo kyllä mitenkään kauheasti venu, vähän kuitenkin..

Sarita kirjoitti...

Iih, ihan uskomattoman aidon näköinen tuo vaniljaeskimo.. slurps! :p