sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Hello Kitty - mekko ja villatossut

Olen varmaan ainoa, joka nykyään tykkää collegekankaista, tässä velourihmeiden maailmassa.. Porin Käsityöapajasta saa laatukankaita ja kävin taas hamstrauksella.. Tyttö rakastui liloihin kankaisiin välittömästi ja omi tämän vaaleamman itselleen. Tietysti siitä sitten taas tein huppumekon, tyttö kyllä toivoi pipoa..

Kaava siis se sama, jolla kohta tytön kaikki vaatteet, mut ku ne huput o niin kivoi! Kittyä pitkästä aikaa, mallina värityskuva netistä. Halusin jonkin kuvan, jossa Kitty on siskonsa Mimmyn kanssa, kuten yhdessä kirjassa.
 Kuva on näin hassusti aseteltu, kun kuvittelin, että tuo kaunis ommel tuosta näkyisi, no ehkä suuremmaksi klikkaamalla.  Yhtä huonosti näkyy merkki ja nauha, että onpas valittuna erinomainen otos. Tuo nauha on vanhaa, mutta harvoin muistan laittaa, merkki taas tulostettavalle paperille tekemääni. Ennen joulua noita tein, mutta vain kahteen lahjaan sitä olen käyttänyt, enkä jostain syystä esitellyt. MAVVA siinä lukee, ehkä paremmin joskus toiste tuosta.
Tämä kuvittelee olevansa todellisuutta hienompi luomus, tuota lehtiommelta hihoissa, helmassa ja hupussa ja samalla värillä hupun vuoritin, arkimekko taitaa kuitenkin olla.
Sitten vielä samanlaiset tossut kuin aikaisemmin. Eräs tyttö pyysi villasukkia, äitinsä mielestä tossut olisivat tarpeellisemmat, joten sovittiin, että 3v lahjaksi teen tossut. Tyttö valitsi itse langan ja minä sitten vielä kukkalangan. 
Seuraavat piti tekemäni hahtuvasta, mutta en uskaltanut soveltaa ohjetta, kun mallijalka ei asusta meillä. Huopasesta sitten taas tein.

3 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Voi ku hieno kitty huppari!!
On ollut näpertämist tos kuvas, hieno!
Kyl minäki colitsist tykkään :) tuos odottaiski taas muutama colitsi tuhoamsita.

Tiia kirjoitti...

Ihana tuo mekko! Mäkin tykkään collegesta, sellasesta missä on ripaus elastaania ;) Poitsulla on varmaan viidet housut sellasesta, ollu parhaita käyttää :)

Hatatuu kirjoitti...

Kiitokset. Kiva kuulla, että muitakin "faneja".