maanantai 28. helmikuuta 2011

kuumailmapallolla korkeuksiin!

Tänään hain Ikasyrin paketin postista, jippii jippii jippiii!!
Ihania värikkäitä kankaita, joista ensimmäisenä työn alle pääsi pilvi-interlock. Kangasta oli juuri sen verran, että kaksi t-paitaa siitä sai leikattua, mutta pitkähihaista ei...niinpä päädyin kokeilemaan valehihaompelua. Tuollaista valehihaa (vai mikä ikinä se onkaan nimeltään) on pitänyt jo pitkään kokeilla.

Ensimmäiseen pilvipaitaan pääsi leijailemaan kuumailmapallo, toiseen taidan sitten applikoida pojan lempparin, eli lentokoneen. Eihän poika edes tiedä mikä kuumailmapallo on, sikäli siis tyhmä applikointi..halusin vaan kokeilla jotain uutta.

Valehihat onnistui ihan ok:sti. Toinen hiha on aavistuksen leveämpi kuin pilvihiha, joten hihassa näkyy pieni rytty jonka jouduin ompelemaan. Toinen harmitus on kaksoisommel...jotenkaan en ikinä saa kovin siistiä tuosta kaksoisompeleesta, tai yleensä ainakin toinen lanka katkeaa ommellessa. Tällä kertaa ei lanka katkennut kuin kerran, mutta tyhmyyksissäni olin valinnut eri väriset langat :( Huomasin sen vasta, kun toinen hiha oli jo ommeltu...Ei niissä nyt suurensuurta värieroa ole, mutta harmittaa silti.

Kankaat Porin käsityöapajasta(nansoa) ja Ikasyrilta. Hintaa materiaaleille n. 4-5 €

4 kommenttia:

Manda kirjoitti...

Eka kertaa eksyin blogiisi ja täältähän löytyi koko joukko kivoja aplikaatioita! Ihanan raikkaat värit tässä pilvipaidassa.

-maria- kirjoitti...

Hauska paita!

Riika kirjoitti...

Ihanat! Pitäisi itselläkin kokeilla noita valehihoja, onko ne vaikeat tehdä?

lallatilaa kirjoitti...

Kiitokset kommenteista..Mukavaa kun eksyit Manda ;)

Riika: Eipä niitä vaikea ollut tehdä. Ei kyllä hajuakaan, että miten ne oikeaoppisesti tehdään, mutta ihan hyvin onnistui... T-paidan hihan tein kaavalla ja tuon vihreän osan ompelin vain suipponevaksi putkeksi ja sitten omplein kaksoisompeleella toisiinsa kiinni