maanantai 24. tammikuuta 2011

Kalsareita ja kassi vaihtareiksi

Aikaisemmin näitä vaihtokauppajuttuja julkaisin, nyt sain loputkin tehtyä. Käykäähän ensin vilkaisemassa, mitä Aliisa on lapsilleni vaihtariksi tehnyt. Kannattaa muutenkin tutustua, on niin uskomattomia huoparuokia!
Norsukalsarit samalla muokkaamallani kaavalla, kuin aikaisemminkin, trikoo triteksiltä.
Samalla kaavalla, punainen triteksiltä ja autokangas muistaakseni Jättirätistä.
Minulla kun on jokin pakkomielle näihin kasseihin, joten taas semmosen tein. Kangas on ihanaa Vallilan verhoa. Näissä on niin kivoja kuvia, mutta kestävät huonosti vaatteissa. Tämän tein saumurin leveimmällä ompeleella ja sitten vielä ompelukoneella tikkasin kaikki saumat, jottei ratkeaisi, toivottavasti löytyy käyttöä ja käytössä kestää.
Tässä kaikki vaihtariluomukseni. Niin vaikea miettiä, mitä tekisi, jotta olisi tasapuolisesti. Aliisalla menee taatusti enemmän aikaa, ja minulla taas materiaalia. Toisaalta molemmat taas nauttii tekemisestä.

3 kommenttia:

Alisa kirjoitti...

Vau, tosi upeita! :) ei onnistuis multa kyllä tälläset! Jep se on vaikea miettiä mikä "vastaa" toisen töitä, mut varmasti molemmat on tyytyväisiä kun saa jotain erilaista. Täysin erilaisten käsitöiden vastaavuutta ei ehkä oikeen voikaan verrata, kuuluu vaihtamisen luonteeseen! Kiitos kovasti! :)

Vekarana kirjoitti...

Vastaan nyt tännekkin vaikka jo blogini puolelel kirjoitin :)
Varmasti ilmankin paininjalkaa pärjää,mutta oli kyllä kiva tehdä kun näki kokoaika missä menee raja mistä ommella.Ja varsinkin jotkut käännökset on kiva kun osaa ajaa just siihen nurkkakohtaan eikä aina mee yli:)Mulla tuola odottaakin nyt muutamat housut että saisin jatkaa harjoitusta :D
Ja sitten saippuasta,ostin ihan täältä paikallisesta askarteluliikkeestä,katoin muutamaa nettikauppaakin mutta hinnat näytti olevan samassa joten ostin täältä.

Alisa kirjoitti...

Lähetys saapui perille. :) Huppari sopi täydellisesti, kalsarit vielä hiukan isoja. Kassi oli kans tosi kiva, oli sopivan kokonen.