tiistai 9. marraskuuta 2010

Pupusia mekossa

Tyttömme sai takin, jossa on pupun kuva edessä. Pupu oli kovasti mieleinen, joten päätin tehdä pupumekonkin. Taas samalla kaavalla, kuin ne lukuisat aiemmat. Musta college on Triteksin palalaarista, melkoisen edullinen ja laadukas pala, sääli ettei siitä muuhun riitä. Puput on samaa ihanaa pörröistä collegen "nurjaa" puolta, kuin aiemminkin aplikoinneissa olen käyttänyt, ei siis taviscollegea.



Etummaisella pupulla on tupsuhäntä Seiskaveikasta. Häntä on langalla tukevasti, mutta ei kovin monella pistolla kiinni. Katsotaan miten pesussa käy, jääkö hännästä mitään jäljelle. On sitten ainakin helppo poistaa tai vaihtaa uuteen.  Takimmaiselle pupulle ei ainakaan vielä tullut häntää, tupsu kun voisi olla hankala takana. Katsotaan tuleeko sille jatkossa jonkinmoinen häntä.



Tuo valkoinen on pahuksen pörhöistä ja siitä irtoaa kovasti tuota nukkaa. ompeleet ovat todellisuudessa siistimmät, mutta tuo valkoinen irtonukka lähtee vasta ensimmäisissä pesuissa. Velourista tulisi siistimpi, mutta kun tuo on niin mukavan tuntuista kangasta. Samasta syystä tein hupun sisäpuolen samaisesta kankaasta.

3 kommenttia:

lallatilaa kirjoitti...

vautsi, vähän hieno! Kyllä neiti varmasti tykkää!

Milli kirjoitti...

On kyllä niiiin hieno mekko!

Hatatuu kirjoitti...

Kiitti, kiitti molemmille. Kyllä neiti tykkää.