tiistai 9. marraskuuta 2010

nuppupeittoja ja kankaita

Olen tehnyt kaksi nuppupeittoa keräykseen ja ensimmäisen peiton blogituksessa haastoin tätini, äitini ja siskonikin mukaan. Täti otti haasteen vastaan ja ompeli neljä värikästä peittoa. Yhteensä siis kuusi peittoa matkaa täältä pienille vauvoille!
Tässä tätini ompelemat peitot, kaikissa taustapuoli värikästä lasten fleeceä ja etupuolet erilaisista tilkuista ommeltu.Tässä vielä kuvattuna tilaamani kankaat. Tilattiin siskoni kanssa yhdessä kangastukusta, harmillinen paikka siitä, että minimimäärä yhdelle kankaalle on aina metri. Mutta näin yhdessä tilattuna saatiin molemmat esim vihreää ja keltaista 50 cm:n pätkät. Kirahvi-kangas on flanellia ja muut veloureita. Flanellia tilasin vain pienen pätkän royal kestoilta, siitä saumuroin neljä kesto "talouspaperia" Eli tuollaisia monikäyttö lappuja, joilla voi pyyhkiä vähän mitä vaan. Pääasiassa lapsukaisen ruokailujälkiä niin pöydästä kuin naamasta :) Näitä lappuja meillä on jo ennestään paljon, mutta ekoista lapuista tein vähän liian pieniä.2 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Toi on tosiaan harmi, ku metri minimi, oisin mm. resoreita tilannut useaa väriä, mut eihän sitä nyt metriä per väri, tulis äkkiä jo 5 värille hintaa...
Söpöjä nuppupeittoja ja toi alempi pupu on kiva :)

lallatilaa kirjoitti...

jeps, luulis jotenkin että menettävät asiakkaita tuolla tavalla. 50 cm olis jo paljon parempi minimimäärä!