tiistai 23. marraskuuta 2010

Lahja kummipojalle

Kummipoikamme täytti vuoden jo yli kuukausi sitten. Synttäreitä juhlittiin vähän myöhemmin ja tietysti olimme itse silloin sairaana. Eilen vihdoin näin kummipoikamme ja sain annettua lahjan. Aikaisemmin vein heidän postilaatikkoon pienenä lahjana ompelemani apinahousut ja apinapipon, mutta virallisen lahjan annoin siis eilen.

Palapelin ja pienen legopaketin lisäksi pakettiin sujahti kahdet housut. Toisissa applikoituna lentokone ja toiset ihan vain joustofroteiset perushousut. Oikeastaan nuo joustofroteiset ei ollut niinkään synttärilahja...kunhan ompelin kun kangasta oli juuri tuon verran ja jo ommellessa tiesin, että housut on liian lyhyet omalle pojalle.

Sitten vielä simppeli kolmiohuivi, jossa toinen puoli fleeceä ja toinen tähtitrikoota ja kiinnitys kam-nepillä. Tein myös omalle pojalle samanlaisen huivin, mutta sitä en kuvannut. Lahjat annettiin kassissa, johon toiselle puolelle applikoin kummipojan nimen. Itseasiassa tuo kassi on ollut tarkoituksena antaa alkukesästä nimipäivälahjaksi, mutta silloin ennen nimppareille lähtöä huomasin, että O-kirjaimen sisempi ympyrä oli jäänyt applikoimatta. Kassi on siispä lojunut kaapissa siitä asti ja nyt vihdoin sain applikoinnin valmiiksi.

2 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Täällähän on vaikka mit uusia ihanuuksia! VAu! Piti lueskella pitkän matkaa taaksepäin, kun olen ollut viimeaikoina niin huonosti koneella, etten ole ennättänyt satsata itseeni kunnon "blogien-lukuaikaa" :) Ihania juttuja ja hyviä ideoita! Aplikaatiot ovat aina niin suloisia ja ihanan persoonallisia!

Sani kirjoitti...

Varmasti oikeinkin mieluinen lahja ollut :)