perjantai 26. marraskuuta 2010

Joulukalentereita

Pitkään jo olen suunnitellut vanhemmille lapsille tekeväni joulukalenterit, vihdoin ehdein. Näihin siis tulee samaan taskuun joka päivä, Lallatilaan tekemän kaltaiseen ei olisi ikuna riittänyt kärsivällisyys, 48 tai 72 numeroitua luukkua olis hiukan liikaa..


Kittyssä sydänkangas taasen Eurokankaan muodikkaita housukangas stretsejä. Takana miehen vanhaa farkun punttia antamassa hieman ryhtiä. Kuva veloureista ja tupsun nappi mummun perintövarastosta.


Salaman kuva on Jyskistä ostetusta kankaasta, josta joskus tein lakanat ja kasseja. Punaisella ihan vaan reunoista hurauttelin kiinni. Ruskea kangas on Eurokankaan halpis lakanakangasta. Tässä on kovikkeena pahvia, myöskin Jyskin 5m pakan sisuksista. Molemmissa on ripustusta varten tuollaiset metallijutut reikien ympärillä, neppipihdeillä niitä laitetaan, mutta millään niiden nimeä en päähäni saa.


On melkosen kätevä tälläinen reilu 100-vuotta vanha hirsiseinä, ihan voi naulata mitä vaan kiinni, eikä merkittäviä, haittaavia jälkiä jää. Tuossa kun oli ennen remonttia naulattuna pinkopahvit, joista jo "muutama" naulanjälki jäänyt. Kuva on noin reunasta, ettei oviaukko tule kuvaan, ei vahingossa..

Ei kommentteja: