maanantai 4. lokakuuta 2010

Täydellinen pipomalli

Ompelin sitten pipon, taas! Ajattelin tällä kertaa ottaa mallia jostain vanhasta piposta, missä olisi korvia suojaavat "läpät", meinasin siis jo itse ruveta toteuttamaan uutta kaavaa. Vaan onneksi en ruvennut, nimittäin nopea blogiselailu ja löysin parikin helppoa pipoa, joissa pipo suojaa hyvin korvia. Kaava on helppo ja nopea piirtää ihan vain kuvasta katsomalla ja ompeluun meni aikaa, ööö ehkä 5 minuuttia. Ja tykkään tästä mallista niin paljon!!!Kaavan ja ohjeet löydät täältä. Ihan älyttömän hienoa kun ihmiset jaksavat nähdä vaivaa ja kirjoitella ja kuvata teko-ohjeita.

Tämä eka pipo on nyt vain kokeilu, mutta onnistui niin hyvin että käyttöön tulee! Tähän malliin saa helposti ommeltua ne windstopperitkin, löysin jo vanhat maaliset tuulipuvunhousut, joista meinaan leikata pyöreitä paloja korvien suojaksi. Eli tämäkään pipo ei jää viimeiseksi :)

Kankaat Triteksiltä, vihreä kangas nanson joustavaa college ja vuorina mustaa trikoota. Pipossa on muuten yhteensä neljä heijastina, kaksi ylhällä, yksi takana ja vielä tähtiheijastin edessä.

.
.

2 kommenttia:

n i n n u kirjoitti...

Hieno tuli !
Tuo onkin hyvä idea laittaa korvien kohtaan tuulenpitävää kangasta.
Jossain ostopipossa olen sellaiset nähnytkin.

lallatilaa kirjoitti...

kiitos! juu jostain blogista olen tuon idean bongannut, noista kankaista kun kuitenkin tuulee läpi.