sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Tähtipipo lahjaksi

Mieheni kummipojalla oli jo kuukausi sitten synttärit, mutta vasta tänään näemme hänet, pitkästä välimatkasta johtuen. Poika täytti seitsemän vuotta ja lahja tuli jo ostettua kaupasta, mutta mieleni teki ommella hänelle jotain... Eipä tässä oikein ollut aikaa ruveta kaavoja piirtelemään mihinkään sen isompaan ompelukseen, mutta pipon sain äkkiä ommeltua.

Kankaana ikasyrin tähtitrikoota ja mustaa microfleeceä. Itseasiassa kämmäsin ensimmäisen pipon kanssa joten tein toisen ja samalla muutin vähän kankaiden asettelua. Ensimmäisestä piposta tuli liian iso ja siihen tuli vähän epäsiisti ommel, joten sen pipon saan itselleni käyttöön.

Tässä pipossa siis takapuolella fleece kaksinkertaisena ja etupuolella tähtikangas kaksinkertaisena ja välissä vielä yksi kerros fleeceä, ihan lämmin pipo siis. Yhden tähden pälle ompelin tähtiheijastimen..ja myös saumaan ompelin heijastimen.

Toivottavasti pipo on sopivan kokoinen, on meinaan hirmu vaikeaa tietää minkä kokoinen pää on 7-vuotiaalla. Mutta itselleni tämä on pieni ja meidän 1-vee pojalle liian iso. Ja toivottavasti kuosi on ok 7- vuotiaan mielestä, vai joko ne tuossa iässä on hirmu tarkkoja pukeutumisestaan...?
.

Ei kommentteja: