perjantai 1. lokakuuta 2010

Pikku Myy ja Kani housuissa

Nonni, hurahdin näihin trikoohousuihin. Myyt on ihan samalla kaavalla, paitsi kangas on tätini vanha marimekon pitkähihainen paita, joka on minullakin tainnut olla ainakin viisi vuotta. Kangas siis laadukasta, vaikka paljon käytetty, mutta nuo raidathan eivät tietenkään mene langan suuntaisesti, mutta helma taas oli raitojen mukaan, joten.. Raitoja en mitenkään pystynyt koko matkalta kohdistamaan, vielä kun pituus riitti juuri ja juuri, ja käytin helman ompeleen puntteihin.

Myyn kuva löytyi googlen kuvahaulla, se ja tämä värityskuvalinkki ovat mainio apu tällaiselle, joka ei itse osaa kuvia piirrellä. Myyssä taas velour ja joustofroteetilkkuja, velourista kun ei kaikkia värejä tuolta pienestä varastostani löydy, joudun froteeseen turvautumaan ja se näkyy kyllä aina lopputuloksessa. Noista koristeompeleista on näköjään nyt syntynyt pienoinen pakkomielle, tässä vyötäröä kiertää sydännauha.

Niin ja se vielä, paidassa oli jo muutamia reikiä, varsinkin saumojen kohdalla. Hyvää käyttöpaitaa en uhrannut.
Eilen uskaltauduin samaa kaavaa kokeilemaan myös joustamattomalle kankaalle, hieman ylhäältä levensin, mutta kivasti onnistui hieman juhlavammat housut. Kangas Euro Kankaan palalaarin sammaria. Puntissa oleva silityskuvapupunen on Virosta, sieltä tukusta, minkä nimeä en nyt saa päähäni. Taasen noita koristeompeleita. Tässä kankaassa ne vaan ei ollenkaan erotu, punteissa jotain kukkapenkin näköistä ja vyötäröllä toisenlaista kukkajontturaa.Näistä housuista oli kaksikin kuvaa ulkoa, mutta tämän uuden kuvien lisäysohjelman kanssa on jotain ongelmia, enkä kahta parasta kuvaa tietenkään saanut liitettyä.

4 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Voi kun ihanat pikkumyy housut :)

Pauliina kirjoitti...

Myyhousut on ihan uskomattoman hienot! Oiii!!
Ja sammarit myös :)

(Mä en oo saanu yhtäkään kuvaa ladattua tuolla uudella blogger-hässäkällä... ärsyttävää... Miks tarvii koko ajan muuttaa toimivia ohjelmia?? Ni, hö.)

Hatatuu kirjoitti...

Kiitti. Tuskailin kanssa, Lallatilaan vinkistä noita yksitellen sitten laitoin. Toisaalta tuo uus on tosi kiva, kun saa monta kuvaa laitettua kerralla, kun vaan toimis.. Näin että blogissasi tuosta kysyit, mutta enpä osaa auttaa, tuo kun pääasiassa mulla toimii kivasti, jotkut kuvat vaan ei millään siirry.

Anonyymi kirjoitti...

PikkuMyy on mun suosikki :)