torstai 28. lokakuuta 2010

Pikkaritehtaalta päivää

Saumurissa ja ompelukoneessa on punaiset langat, joten punaisia ompeluksia pitää tehdä! Alkkareihin päädyin, neiti näitä tarvitsee ja tulee niin kivasti tilkuista.  Kaava on samaa aikaisempaa kaavaa taasen paranneltuna.

Kankaana loppu Marimekon paidasta, josta jo tein Pikku Myy housut. Tästä paidasta ei juurikaan enempää ommella, tiukkaa teki jo kankaan riittäminen aplikaatiokuviin. Eikä mennyt raidat ihan suoraan, nuo Marimekot kun ovat vähän tollasia.. Langansuunnat ja raidat elävät ihan omia elämiään.

Matkein sitten rehellisesti muita, tuossa kuukausihan sitten vähän "joka" blogissa aplikoitiin raitakankailla samalla tapaan. Lallatilaa jonkun tähden taisi näin tehdä, mutta itse en ole aikaisemmin kokeillut. Melkoisen helppoa touhua oli, kun kuvan kovikekankaalla sai kiinnitettyä kohdalleen.

Ensimmäistä kertaa kokeilin irtirevittävää kovikekangasta, Lallatilaalta tuota palan sain aikoja sitten, mutta vasta tällä viikolla se ilmestyi hukkapiilostaan. Erityisemmin en tuohon ihastunut, tavallisella kovikekankaalla onnistuu mielestäni ihan yhtä hyvin, ja paremmin pysyy paikallaankin.


Ei kommentteja: